Ο Μηταράκης, ο Έβρος, οι 10.000 λαθρομετανάστες και το νταβατζιλίκη

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ «ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ» ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ;

 

Πιστεύω ότι δεν αξίζει ο κόπος, κάποιος να ασχοληθεί με ανθρώπους που παριστάνουν τους υπουργούς των Ελλήνων πολιτών, τύπου Μηταράκη.

Ο κ. Μηταράκης (κύριος, τρόπος του λέγειν, διότι «κύριε», δεν πας σε έναν χώρο που ζει καθημερινά με την έννοια της φύλαξης των συνόρων για να τους απειλήσεις. Εκεί πας με σεβασμό για να τους ακούσεις και όχι να πουλήσεις νταβατζιλίκι).

Μίλησα με αρκετούς Ορεστιαδήτες και όλοι μου είπαν ότι ο Μηταράκης ήρθε στον Έβρο για να πουλήσει νταβατζιλίκη.

Ήρθε στον Έβρο σαν εκτελεστής.

Από ότι μου λένε, ο Μηταράκης λειτουργούσε θαρρείς και προσπαθούσε  να εκτελέσει τις εντολές κάποιου αρχιμαφιόζου και που αν δεν εκτελούσε τις εντολές του, ο ίδιος ο αρχιμαφιόζος – τουλάχιστον όπως βλέπουμε στις κινηματογραφικές ταινίες – θα του έπαιρνε το κεφάλι και που δεν είναι κατ ανάγκη ο πολιτικός του προϊστάμενος.

Από αυτό το σημείο και  μετά, αρχίζουν τα ερωτήματα να πέφτουν το ένα μετά το άλλο.

Γιατί επιμένει ο Μηταράκης να αυξήσει την χωρητικότητα του ΚΥΤ ΤΟΥ Φυλακίου;

Τίνος εντολές εκτελεί;

Πόσα είναι τα λεφτά που παίζονται;

Είναι μόνο 30 εκατομμύρια;

Ποιος θα χτίσει; Θα ντύσει και θα ταΐσει τους ετοιμοπόλεμους τζιχαντιστές που θα τους τοποθετήσει ο Μηταράκης, ακριβώς στην πλάτη των ενόπλων δυνάμεων όπου σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πλήξουν τους υπερασπιστές των συνόρων;

Γιατί ο Μηταράκης πούλησε τσαμπουκά στους Εβρίτες;

Γιατί ένας Υπουργός, απειλεί, εκβιάζει και πιέζει για την εγκατάσταση των τζιχαντιστών στον Έβρο, θαρρείς και ο ίδιος ή ο Έβρος δεν θα υπάρχει αύριο;

Σχεδιάζουν το «τελείωμα» του Έβρου και γενικότερα την Θράκη και άρα δεν υπολογίζουν το πολιτικό κόστος;

Τι ετοιμάζουν οι ανθέλληνες στην Αθήνα;