Σαφώς και ο Ανέστης Αντωνιάδης υποψ. βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έχει δίκιο στην δημόσια ανάρτηση του που αναφέρεται στην μεταβίβαση των 88 ακινήτων της Ξάνθης στο υπερταμείο χωρίς να αντιδράσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χ. Μέτιος ούτε οι δήμαρχοι της Ξάνθης και είναι βέβαιο ότι μέσα στον νιρβάνα της εξουσίας, οι σημερινοί βουλευτές της Ξάνθης, ο Περιφερειάρχης, ο αντιπεριφερειάρχης του και οι δήμαρχοι, δεν πήραν χαμπάρι ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας ακύρωσε εκείνη την μεταβίβαση των 88 ακινήτων που δόθηκε μέσα στο σκοτάδι στα “τσιράκια” των αδίστακτων τοκογλύφων της Ευρώπης και του ΔΝΤ. 

Ελπίζουμε ότι μετά την κοινοποίηση του Ανέστη Αντωνιάδη, οι εν λόγω προστάτες του δημοσίου συμφέροντος να κάνουν κάποιες ενέργειες, οι οποίες θα ξαναγυρίσουν στους Ξανθιώτες τα περιουσιακά στοιχεία που έκλεψαν οι νταβατζίδες της περιουσίας του λαού.

Διαφορετικά, αυτοί μας αξίζουν, αυτούς έχουμε.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Α. Αντωνιάδη.

Το 2018, 88 ακίνητα του Νομού Ξάνθης, επί 3 κυβερνητικών βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ, μεταβιβάστηκαν στο Υπερταμείο, χωρίς φυσικά τότε από τους εκάστοτε βουλευτές, δημάρχους και αντιπεριφερειάρχες, να έχουν γίνει οι κατάλληλες ενέργειες, ώστε να διαφωτίσουν τους Ξανθιώτες, ποια ήταν αυτά τα ακίνητα. Αναφέρονταν μόνο με τον Κωδικό Αριθμό Εθνικού Κτηματολογίου (ΚΑΕΚ), χωρίς καμία περιγραφή της θέσης, της έκτασης, της χρήσης, και των λοιπών τους στοιχείων, σε μια προσπάθεια να αποφύγουν τις αντιδράσεις. Η στην δική μας περίπτωση τοπικά, στην μηδενική αντίδραση.
Το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), όμως, με την προ λίγων ημερών απόφασή του, ήρθε να ακυρώσει την μεταβίβαση των 10.119 ακινήτων του Δημοσίου, συμπεριλαμβανομένου τα 88 του νομού Ξάνθης, που πέρασαν «εν μια νυκτί» στην ΕΤΑΔ ΑΕ και δια αυτής στο Υπερταμείο.
Είναι ενήμεροι για την ανωτέρω απόφαση του ΣτΕ;
Σε ποιες άμεσες θεσμικές ενέργειες προτίθενται να προβούν, οι τοπικοί άρχοντες, προκειμένου τα 88 αυτά ακίνητα να επιστρέψουν στους αντίστοιχους δημόσιους φορείς, δηλαδή τους συμπολίτες μας, Ξανθιώτες;