Καλά ακούγονται τα νέα από τον υπουργό εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο, ο οποίος δήλωσε ότι θα συνεννοηθεί με την ΚΕΔΕ, προκειμένου να μεγαλώσουν, όπου είναι δυνατόν, οι εξωτερικοί χώροι των τραπεζοκαθισμάτων στους επαγγελματίες των καφέ εστιατορίων.

Σαφέστατα και οι δήμοι, δεν έπρεπε να περιμένουν κατά την ταπεινή μας γνώμη έναν υπουργό που τα έκανε μπάχαλο με την αυτοδιοίκηση, να προτείνει λύσεις για κάτι που στην θεωρεία τουλάχιστον, θα έπρεπε οι δήμοι να είχαν δώσει λύση.

Δυστυχώς για την τοπική αυτοδιοίκηση για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι διοικούντες έπεσαν από τον Άρη ή λόγω της αδιαφορίας τους, δεν γνωρίζουν τα προβλήματα των συνδημοτών επαγγελματιών που κυβερνούν.

Άβουλοι οι δήμαρχοι, αδύναμοι να αντιληφθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν τους επαγγελματίες, περιμένουν δυστυχώς από τους καρεκλοκένταυρους των Αθηνών, να αποφασίζουν για το αν ο καφενές του μπάρμπα Μήτσου στην Κολοπετινίτσα χρειάζεται περισσότερο χώρο έξω από το μαγαζί του για να απλώσει τα τραπεζοκαθίσματα λόγω της υποχρέωσης που προκύπτει από τον πόλεμο με τον κορωναϊό.

Ντροπή.