Ομαλά εξελίσσετε η υγεία του Ξανθιώτη Στρατιωτικού που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη – Πρέπει να είναι άμεσα τα μέτρα από τις  διοικήσεις των Μονάδων

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Στρατιωτικός που η καταγωγή του είναι από την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης και βρίσκεται από το απόγευμα στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης γιατί  παρουσίασε υψηλό πυρετό είναι καλά στην υγεία του και κάτω από την παρακολούθηση των γιατρών του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Ο στρατιωτικός βρίσκεται υπό παρακολούθηση αλλά όχι διασωληνομένος. Βρίσκεται σε θάλαμο με άλλους δύο πάσχοντες.

Η οικογένεια του εν λόγου στρατιωτικού είναι σε  παρακολούθηση.

Η περίπτωση των κρουσμάτων που ακούγονται ότι υπάρχουν στις Μονάδες του ΔΣΣ έχει βάλλει την διοίκηση στην διαδικασία λήψης μέτρων όπως μειωμένο το ποσοστό της παρουσίας των στελεχών στις μονάδες και προσπάθεια αποσυμφόρησης του στρατωνισμού των κληρωτών.

Σαφώς και τα γεγονότα στον Έβρο κράτησαν σε επιφυλακή τις διοικήσεις των Μονάδων κάτι που εκτιμάτε ότι είναι ένας παράγοντας για την πιθανή εμφάνιση των κρουσμάτων, με δεδομένο ότι δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση ούτε από την ηγεσία του Στρατού, του νοσοκομείου της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης.

Σαφώς οι χώροι στρατωνισμού των κληρωτών στις Στρατιωτικές Μονάδες είναι ένα πρόβλημα και όπως πληροφορούμεθα, οι διοικητές των Μονάδων προσπαθούν να το διευθετήσουν.