ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ κ. ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΙΔΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  – ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ – ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ- ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΛΤΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΦΑΙΡΟΝΤΑ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ ΕΣΚΕΜΕΝΑ Ή ΟΧΙ.

 *Ντροπή σου Παναγιώτη Δημητρά, γιατί αντί να προειδοποιήσεις τους κατοίκους του Εχίνου οτι ο θανατηφόρος ΙΟΣ δεν ξεχωρίζει Χριστιανούς και μουσουλμάνους και είναι πλέον εντός των πυλών, επιχειρείς σκόπιμα να δημιουργήσεις “Εθνικό θέμα” χωρίς κανένα σεβασμό στην προστασία της ανθρώπινης ζωής των ανθρώπων της Ορεινής περιοχής του Εχίνου!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! “Εθνικό θέμα” σε βάρος της Διοικήτριας του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενας Ροφαέλας, επιχειρεί να δημιουργήσει χωρίς λόγο με αφορμή το κρούσμα με τον 84χρονο στον Εχίνο, ο γνωστός Ανθέλληνας Παναγιώτης Δημητράς, επιχειρώντας με τον τρόπο αυτό να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ την ενημέρωση και πληροφόρηση του κόσμου, προφανώς μετά απο επικοινωνία που είχαν μαζί του κάποια ενχώρια φερέφωνα του Τουρκικού Προξενείου και της Άγκυρας στη προσπάθειά τους να δημιουργήσουν “θέμα” χωρίς…θέμα!

Μάλιστα ο Παναγιώτης Δημητράς δεν αρκείται μόνο σε αυτό,  αλλά χαρακτηρίζει και…σκόπιμη την κίνηση της Διοικήτριας, αγνοώντας προφανώς οτι στην περιοχή του Εχίνου είχαν δυστυχώς “ξεχαρβαλώσει” κάποιοι με τις συμπεριφορές τους…λές και δεν είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τους Νόμους με αποτέλεσμα θεωρώντας οτι ανήκουν…σε άλλη επικράτεια και δεν πρέπει να ελέγχονται!
Διαβάστε το σχόλιο  του γνωστού Παναγιώτη Δημητρά που σκόπιμα αποκρύπτει οτι “η διοικήτρια του Νοσοκομείου και σε άλλα επιβεβαιωμένα κρούσματα έκανε παρόμοιες αναφορές τόσο στη πόλη όσο και σε χωριά (π.χ Ξάνθη, Διομήδεια κλπ) ενώ και δεν αναφέρει πουθενά τη λέξη “μειονοτικός” ή μη “μειονοτικός”.
Αυτούσιο το προκλητικό σχόλιο του ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Πανααγιώτη Δημητρά που και σε ένα τόσο σοβαρό και ανθρώπινο θέμα, δυστυχώς δεν παύει να προβάλλει τα ανθελληνικά του “αισθήματα”! Αλήθεια, κύριε Δημητρά, γνωρίζετε όλες αυτές τις μέρες τι συνέβαινε στην περιοχή του Εχίνου; Γνωρίζετε οτι κάποιοι έφτασαν στο σημείο να καλούν τον κόσμο ακόμη και στα ….τζαμιά, αγνοώντας τους κινδύνους; Με την ανθρώπινη ζωή κανείς δεν μπορεί να ρισκάρει και πολύ σωστά η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης ανέφερε το κρούσμα του Εχίνου, πρώτον γιατί εκεί λειτουργεί Κέντρο Υγείας και δεύτερον για να ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ τους μουσουλμάνους κατοίκους οτι ο ΙΟΣ κυκλοφορεί και ανάμεσά τους, όπως και ανάμεσά μας!!! Και δεν ξεχωρίζει Χριστιανούς και μουσουλμάνους!