Απαγόρευση εισόδου στα δημαρχεία ζήτησαν και πέτυχαν οι δημοτικοί υπάλληλοι – Για μία ακόμη φορά οι αυτοδιοικιτικοί κατώτεροι των περιστάσεων.

Εκπλήσσει η ανακοίνωση των δημοτικών υπαλλήλων οι οποίοι αναφέρουν ότι πίεσαν και πιέζουν τους δημάρχους να μην επιτρέπουν την δια ζώσης εξυπηρέτηση των δημοτών λόγω του κορονοιού. Εκπλήσσει το γεγονός στην λογικοί ότι οι ίδιοι οι δήμαρχοι θα έπρεπε να αφήσουν για λίγο τον πολιτικάντικο τρόπο σκέψεις και να λάβουν υπόψη τους το γενικό καλό γιατί ο ύπουλος εχθρός που ακούει στο όνομα κορονοιός δεν κάνει διακρίσεις.

Είναι αδιανόητο όταν τα ίδια τα νοσοκομεία της χώρας απαγορεύουν την είσοδο στους ελαφρώς νοσούντες, οι δήμοι του νομού Ξάνθης, με πρώτο των Μητροπολιτικό να μην το σκεφτούν και να μην απαγορέψουν από μόνοι τους την είσοδο των πολιτών στα δημαρχιακά μέγαρα προασπίζοντας έτσι την δημόσια υγεία.

Προφανώς η αγραμματοσύνη των αυτοδιοικητικών, ανεξάρτητα από το πεδίο τυπικής εκπαίδευσης και κατοχής πτυχίων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τους καθιστά αδιάφορους και μικρότερους των περιστάσεων την στιγμή που υπάρχουν δεκάδες εναλλακτικές όπως το τηλέφωνο, το ίντερνετ, το fax και πολλοί ακόμη τρόποι να εξυπηρετηθούν οι δημότες.

Κάποιοι δήμοι μάλιστα, εφάρμοσαν και την εξυπηρέτηση των δημοτών τους με delivery κάτι που προφανώς είναι άγνωστο στους «παρτάκιδες» αυτοδιοικητικούς της Ξάνθης.

Κλείστε κύριοι τα δημαρχεία, εξυπηρετήστε τον κόσμο με σύγχρονο και ασφαλή τρόπο και μην προσπαθείτε να δείξετε ότι κατέχετε εξουσία στις πλάτες των δημοτικών υπαλλήλων και των δημοτών.

Α.Π.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση των Δημοτικών Υπαλλήλων

Το Προεδρείο του Συλλόγου, μετά από επανειλημμένες επαφές , κατ΄ ιδίαν και τηλεφωνικώς, που είχε με τη Διοίκηση των Δήμων του Νομού μας , ευοδώθηκε η προσπάθεια αυτή, με πρώτο το Δήμο της Ξάνθης να απαγορεύει την είσοδο σε υπηρεσίες του και να εξυπηρετεί το κοινό της Ξάνθης με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο . Σήμερα , θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι Δήμοι του νομού μας  κατόπιν διαβεβαίωσης και των υπόλοιπων Δημάρχων .

Σαν σύλλογος εργαζομένων , με ιδιαίτερη ανησυχία στεκόμαστε  και   επισημαίνουμε ότι σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για την υγεία των εργαζομένων και των δημοτών /πολιτών , τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων από την μετάδοση του κορωναϊου, θα πρέπει να παρέχονται άμεσα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κρίσιμης αυτής στιγμής στο σύνολό τους όλοι οι Δήμαρχοι του νομού μας.

Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας καθώς και ευχαριστίες μας τόσο στο υγειονομικό προσωπικό καθώς κι στους αφανής εκείνους συμπολίτες μας που απρόσκοπτα διαθέτουν τις υπηρεσίες τους για το κοινό συμφέρον που στη δεδομένη στιγμή είναι η μη διασπορά του ιού.

Κλείνοντας την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε και μεις να επαναλάβουμε το μήνυμα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» για να μπορούμε να απολαύσουμε το πολυπόθητο αγαθό της υγείας