Οι νησιώτες θα «πάνε» από τα ρόπαλα Μητσοτάκη ή από Κορονοιό ή … από Τουρκική απόβαση

 

Ο κορονοιός προ των πυλών και για να τον ξεχάσουμε, η κυβέρνηση δέρνει τους νησιώτες … προστέθηκε και ο θάνατος του Κ. Βουτσά….

Μπορεί η κυβέρνηση με οποιοδήποτε τρόπο να προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη… σήμερα το πρωί όλα τα κανάλια έπαιζαν τον θάνατο του Κ. Βουτσά την στιγμή που στα νησιά διεξάγεται ένας εμφύλιος πόλεμος υπέρ των λαθρομεταναστών με θύτες την κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη και θύματα τους Έλληνες, η Τουρκία παρακολουθεί τα τεκταινόμενα με ντρόουν και ο κίνδυνος θάνατος του κορανιού είναι μέσα στο σπίτι μας.

Με τρόμο ο κάθε σκεπτόμενος πολίτης αυτής της χώρας, γνωρίζοντας το μπάχαλο που επικρατεί στην δημόσια υγεία, αναρωτιέται αν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου εισβάλλει ο κορονοιός και βρει έναν  λαθρομετανάστη τι θα γίνει;

Θα σβήσουν τα νησιά μας από τον χάρτη.

Εννοείτε ότι η πολιτεία θα είναι απούσα και θα ασχολείται μόνο με το ξύλο στους πολίτες μέχρι να τους βρει ο Κορονοιός.

Αν βρει και ο Κορονοιός τα νησιά μας, με τους λαθρομετανάστες να ζουν στις συνθήκες υγιεινής που ζουν, αντιλαμβάνεται άμεσα κανείς ότι η πολιτεία θα τους αφήσει στο έλεος του Θεού και τους λαθρομετανάστες, κυρίως όμως τους γηγενής Έλληνες νησιώτες.

Έχουμε την αίσθηση ότι οι νησιώτες του Ανατολικού Αιγαίου ή από τα ρόπαλα του Μητσοτάκη θα πάνε ή από τον Κορονοιό ή από Τουρκική Απόβαση και ο κ. Μητσοτάκης …