40.000 λαθρομετανάστες βρίσκονται στα νησιά  Ανατολικού Αιγαίου. Τι θα κάνει η κυβέρνηση;

 

Έχουμε γράψει και ξαναγράψει για το θέμα της παράνομης μετανάστευσης και είχαμε προειδοποιήσει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του Μητσοτάκη για τα αδιέξοδα που δημιουργεί η εφαρμοζόμενη πολιτική στους παράνομους μετανάστες. Πρέπει να επιστρέφουν στις πατρίδες τους άμεσα και χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Είχαμε γράψει ότι είναι προτιμότερο να πληρώνει αεροπορικά εισιτήρια – και μάλιστα πρώτης θέσης- για να τους επιστρέφει στην χώρα τους παρά να τους συντηρεί στην χώρα μας επιτρέποντας να αιμορραγεί η οικονομία μας με δεδομένο ότι η Ευρώπη έχει σηκώσει τοίχους και ότι η χώρα μας δεν είναι χώρα πρώτης υποδοχής.

Όσο για την χρηματοδότηση, αυτή γίνεται σύμφωνα με πληροφορίες από τον κρατικό κορβανά και από τα χρήματα των φορολογουμένων. Με λίγα λόγια πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες για να κοιμούνται οι παράνομοι μετανάστες στα ξενοδοχεία  και την ίδια στιγμή, Έλληνες πολίτες να πεθαίνουν άστεγοι στους δρόμους.

Σήμερα με πάνω από 40.000 ανθρώπους σκορπισμένους στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου το σύστημα υποδοχής έχει καταρρεύσει, οι τοπικές κοινωνίες είναι σε απόγνωση, και οι Έλληνες πολίτες κινδυνεύουν καθημερινά από βίαιες συμπεριφορές αλλοδαπών κακοποιών στοιχείων.

Οι δύο κυβερνήσεις Διαχειρίστηκαν ένα πρόβλημα της Ευρώπης ως Εθνικό με ότι αυτό συνεπάγεται με την Εθνική Ασφάλεια της Χώρας.

Πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα. Ή τους διώχνει η Ελλάδα ή ανοίγει τα βόρεια σύνορά της.

Οι Ευρωπαίοι δεν καταλαβαίνουν άλλη γλώσσα.

Το κακό είναι ότι η Ελληνική Κυβέρνηση δεν διδάσκετε τίποτε από τον Ερντογάν. Και όσο για την «Δημοκρατία» είναι καλή όσο δεν κινδυνεύει η Χώρα σου. Όταν όμως κινδυνεύει η Χώρα σου, τότε απλά βρίσκεις τρόπους για να την προστατεύσεις.  Όσο και αν αυτό είναι κακό για την «δημοκρατία» των αριστερών και τις τσέπες των Μ.Κ.Ο.