Δυστυχώς στον Έβρο συμβαίνει αυτό που κατά κόρον λέμε. Οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες κλέβουν τα πάντα στον Έβρο, καίνε, ρημάζουν και είναι απορίας άξιο γιατί διαλέγουν την Ελλάδα ως χώρα προορισμού.

Μάλιστα, επειδή ο χειμώνας είναι βαρύς, σαφώς και οι λαθρομετανάστες που κανένας δεν γνωρίζει τι φέρνει τα βήματα τους στον τόπο μας, προκειμένου να συντηρηθούν μέχρι να πάρουν το τελικό οκ, ίσως για σοβαρές δολιοφθορές στο εσωτερικό της Χώρας όταν έρθει η ώρα να “χτυπηθούμε” με την Τουρκία τα εγκλήματα που θα διαπράττουν αυτοί οι άνθρωποι θα περιορίζονται μόνο στο να συντηρήσουν το σώμα τους από το κρύο για να ανταποκριθεί την ώρα της εντολής.

Μήπως είναι ώρα για ένα οριστικό οριστικό  “σκούπισμα”;

Διότι αυτοί οι άνθρωποι δεν ρημάζουν μόνο τον τόπο, αλλά ρημάζουν και τα δημόσια ταμία που οι Έλληνες πολίτες συντηρούν με τις τελευταίες σταγόνες της οικονομικής τους ικμάδας.

Φτάνει κύριε Πρωθυπουργέ. Κάντε “σκούπα” τους αλλόφυλους και προστατεύστε τους Έλληνες πολίτες.

Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν την 26-12-2019 το απόγευμα, στο Ορμένιο Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριγώνου, τέσσερις (4) αλλοδαποί, ηλικίας 30, 26, 20 και 18 ετών, διότι όπως προέκυψε λίγη ώρα νωρίτερα είχαν αφαιρέσει ένα αλυσοπρίονο από αποθήκη στο Ορμένιο.

Το αφαιρεθέν αλυσοπρίονο βρέθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δράστες, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Κατασχέθηκε επίσης το παραπάνω όχημα.