Πυκνό μυστήριο γύρω από την καμένη γυναίκα στην Ξάνθη

 

Πυκνό μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει το χθεσινό επεισόδιο με την νεκρή γυναίκα η οποία κάηκε στο υπόγειο ενός εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην ανατολική έξοδο της πόλης για Κομοτηνή.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές με πολύχρονη υπηρεσία στο έγκλημα αν επρόκειτο για αυτοχειρία δεν υπήρχε λόγος να διανύσει την όποια απόσταση για να βάλλει φωτιά στον εαυτό της η γυναίκα όπου και πάλι σύμφωνα με εκτιμήσεις είναι περίπου σαράντα ετών.

Το έργο της αστυνομικής έρευνας γίνεται ακόμη ποιο δύσκολο γιατί στον τόπο του συμβάντος δεν βρέθηκαν ίχνη που να δείχνουν ότι η άτυχη γυναίκα πήγε στο συγκεκριμένο σημείο για να βάλλει τέρμα στην ζωή της.

Ένα άλλο σημείο, όπως μας λένε οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, είναι ότι ακόμη δεν έχει γίνει δήλωση εξαφάνισης από την γύρω περιοχή γυναίκας πράγμα που οδηγεί και σε άλλες σκέψεις όπως μήπως η άτυχη γυναίκα «μεταφέρθηκε» εκεί από άλλη περιοχή.

Εκτός αν πρόκειται για μετανάστη γυναίκα όπου δεν υπάρχουν στοιχεία ταυτότητας.

Σύμφωνα με το ιστορικό το μεσημέρι της Δευτέρας, άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ξάνθης πήγαν στο εν λόγω σημείο που βρέθηκε το απανθρακωμένο σώμα της γυναίκας το μεσημέρι της Δευτέρας, ειδοποιημένοι από πολίτες γιατί είδαν καπνούς.

Όταν πήγε η πυροσβεστική διαπίστωσε ότι καίγεται άνθρωπος και κλήθηκε η αστυνομία.

Πέρα από εκεί ακόμη δεν έχει διευκρινισθεί αν όταν η γυναίκα που κάηκε, ήταν ζωντανή ή νεκρή.