Είμαστε μόνοι. 

ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 

Οι Αγγλογαλογερμανοαμερικάνοι παίζουν για «πάρτι» τους και η Ε.Ε. θυμίζει ξεβαμμένο τραβεστί στα στενά σοκάκια της Συγγρού

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Ο πιο ανίδεος από τα διπλωματικά και την εξωτερική πολιτική Έλληνας Πολίτης, ακούγοντας τους Αγγλογάλους και τους Αμερικάνους να δηλώνουν ότι είναι μαζί μας, καταλαβαίνει ότι όταν οι Τούρκοι αποφασίσουν διεκδικήσουν δυναμικά μερίδιο από τους υδρογονάνθρακες του Αιγαίου, ανεξάρτητα από το τι λένε οι μεγάλες δυνάμεις, εμείς ως Χώρα, είμαστε μόνοι και ως μόνοι θα αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πολεμική πράξη της Τουρκίας εναντίων μας και όποιος πολιτικός ινστρούχτορας δεν το κατάλαβε ή μας έχει πουλήσει προκαταβολικά ή συζητάει το μερτικό του για να μας πουλήσει.

Άρα στον πατριωτισμό των Ελλήνων επαφίεται η προστασία της χώρας μας.

Και όσους περισσότερους πολιτικούς σκερβελέδες στείλουμε στον κάλαθο των αχρήστων με την ψήφο μας, τόσο καλλίτερο αποτέλεσμα θα φέρουμε σε μία ανοιχτή σύγκρουση με την Τουρκία που θέλει με τον τσαμπουκά της να πάρει την μπουκιά μέσα από το στόμα των παιδιών μας, έχοντας  πλάτες τους Αγγλογάλλους και τους Αμερικάνους.

Εφ όσον λοιπόν είμαστε μόνοι, ας προετοιμαζόμαστε για κάθε ενδεχόμενο εκτός αν φύγει η κυβέρνηση των σαλτιμπάγκων και στην θέση έρθει μία πατριωτική και λάβει σοβαρά υπόψι της τον σχεδιασμό άμυνας ή επίθεσης αν χρειαστεί, στην λογική ότι ως Χώρα, είμαστε μόνη, απέναντι στους Τούρκους.

Και το «πρώτο χτύπημα» της Χώρας μας στην Εχθρική Τουρκία είναι ένα σχέδιο που θα πρέπει να το προετοιμάσει καλά η ηγεσία αυτού του τόπου.

Η Άγκυρα μόνο από φόβο καταλαβαίνει.

Μετά τους S 400, το παιγνίδι του ”αιφνιδιασμού του πρώτου χτυπήματος» χάνεται οριστικά.

Το αυτί των Αμερικάνων δεν ιδρώνει αν έχουμε ή όχι δίκιο. Αρκεί να «βγει» το δικό τους παιγνίδι.

Όσο για την Ευρωπαϊκή Ένωση που δήθεν είμαστε μία οικογένεια και 7 κιλά σάλτσα, θυμίσει ξεβαμμένο τραβεστί το χάραμα στα στενά της Λεωφόρου Συγγρού.