Ονομάζομαι Γεωργακάκης Ιάκωβος κατάγομαι από Ξάνθη και είμαι παραγωγός μελισσοκόμος. Είμαι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι Σερρών τμήματος λογιστικής. Έχω ασκήσει για κάποια χρόνια το επάγγελμα του λογιστή, όντας μέλος του οικονομικού επιμελητηρίου.  Επαγγελματικά βιοπορίζομαι με την μελισσοκομία. Ανήκω στη νέα γενιά των Ελλήνων που εδώ και μια δεκαετία είναι θύμα της οικονομικής κρίσης και των χαμένων ευκαιριών που ισοπέδωσε την Ελλάδα.

Εντάχτηκα ενεργά στον εθνικιστικό χώρο και την Χρυσή Αυγή εδώ και χρόνια, εμφορούμενος από πολιτικές και Εθνικές ανησυχίες και αγάπη για την Πατρίδα με μόνο σκοπό τον τίμιο και ανιδιοτελή Αγώνα για την αληθινή Εθνική αντίσταση, παρατηρώντας ότι με τα αιματηρά  μνημόνια και τους λοιπούς εφαρμοστικούς νόμους που ψηφίστηκαν και υπογράφηκαν, απεμπολήσαμε την Εθνική μας κυριαρχία και υπερηφάνεια.
Είμαστε εδώ εδραιωμένοι όσο ποτέ απέναντι στο σάπιο αντιδημοκρατικό, αντιλαϊκό και ανθελληνικό, ξενόφερτο και ξενόδουλο καθεστώς. Ένα καθεστώς που καπηλεύεται το όνομα της Δημοκρατίας εδώ και σαράντα χρόνια. Ένα καθεστώς που θυσιάζει την Ελληνική αξιοπρέπεια, την Ελληνική οντότητα, την Ελληνική ζωή στο βωμό των ξένων οικονομικών συμφερόντων.

Είμαστε εδώ για την πολύπαθη Ξάνθη μας. Εγκαταλελειμμένη από το ανθελληνικό κράτος των Αθηνών και παραδομένη στην πολιτική εξαπάτηση των τοπικών βουλευτών, μαστίζεται από τη γάγγραινα της παρακμής.

Έχουμε χρέος ιερό απέναντι στους προγόνους μας και στα παιδιά μας να αναστήσουμε τούτο τον τόπο. Να τον ξαναζωντανέψουμε.       Έχουμε λύσεις για να αντιμετωπίσουμε τον οικονομικό μαρασμό, την φτώχια, την επιχειρηματική απραγία, που επέφεραν στον τόπο μας, αυτοί που, μόνο κατ’ ευφημισμό κυβερνούν την πατρίδα μας.

Αναφορικά με τον νομό της Ξάνθης να σας πω μόνο ότι η ανεργία έχει ξεπεράσει το 40%. Ένας κατ’ εξοχήν βιομηχανικός νομός, διανύει μέρες απόλυτου μαρασμού. Όσο για τον πρωτογενή τομέα ως αναφορά την γεωργία και την κτηνοτροφία, φρόντισαν οι δουλοπάροικοι της τρόικα να τον εκμηδενίσουν,  καμία μέριμνα, καμία εισφορά.

Θα δώσουμε την απαιτούμενη δύναμη για ανάπτυξη στις τοπικές κοινωνίες. Όσο για τις προτάσεις μας, προκειμένου να ανατραπεί ο κατήφορος που έχει πάρει ο νομός μας, και ολόκληρη η Ελλάδα, επιγραμματικά κάποιες από αυτές είναι οι εξής, πρώτα οι Έλληνες στην δημόσια ζωή, διορισμοί, νοσοκομεία, επιχειρήσεις, κοινωνικές παροχές. Κατάργηση επιδομάτων σε αλλοδαπούς και απόδοσής τους σε Έλληνες ανέργους. Πρόγραμμα δημιουργίας 250.000 θέσεων εργασίας για νέους Έλληνες. Διαγραφή αγροτικών χρεών, εξαγωγή αγροτικών προϊόντων σε Ρωσία και Κίνα, φορολογικές ελαφρύνσεις στις επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν Έλληνες. Ανακήρυξη της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. και εξορύξεις για πετρέλαιο και φυσικό αέριο εκτιμώμενης αξίας 10 τρις ευρω. Άμεση πάταξη της εγκληματικότητας, άμεση επιβολή νόμου και τάξης από το εθνικό κράτος. Απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, κλειστά σύνορα για τους ξένους εισβολείς από στρατό και πολεμικό ναυτικό.
Έχουμε χρέος ιερό να κόψουμε τα δόλια σκοτεινά χέρια των γειτόνων μας  που απλώνονται σαν αρπακτικά με μίσος και εκδίκηση, στα ιερά Ελληνικά χώματα. Μείζων εθνικό ζήτημα για την περιοχή αποτελεί η λειτουργία του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή, λειτουργώντας στην κυριολεξία σαν ορμητήριο τουρκοπρακτόρων που άγονται και φέρονται στην Θράκη προπαγανδίζοντας τα συμφέροντα της Τουρκίας καλλιεργώντας εσκεμμένα τουρκική συνείδηση στις ψυχές των συμπολιτών μας μουσουλμάνων, κάτι που βλάπτει σοβαρά την εθνική ενότητα και ειρηνική συνύπαρξη των χριστιανών και μουσουλμάνων εκ του μη όντως. Ζητούμε επιτακτικά το κλείσιμο του προξενείου Κομοτηνής και την άμεση απέλαση όλων των ενεργούμενων του. Συμπορευτείτε σε αυτόν τον αγώνα όσοι αισθάνεστε Έλληνες στην καρδιά και την ψυχή. Όσοι βλέπετε την απειλή και την ξορκίζετε. Η φωνή μας και η δύναμή μας πηγάζει από το καθήκον των Ελλήνων, από το πεπρωμένο μας.

Καθήκον όλων μας είναι να εκριζώσουμε το καρκίνωμα της παρακμής από τον τόπο μας, και θα το επιτύχουμε με τον αδιάκοπο νόμιμο πολιτικό μας αγώνα, έως ότου εξαλειφθεί και το τελευταίο προγεφύρωμα αυτών που εξαθλιώνουν τον Θρακιώτη, υπηρετώντας την εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου.

Η απαλλαγή από τους υπεύθυνους της παρακμής της Ξάνθης μας, έχει μόνο ένα δρόμο, εκείνον της ακλόνητης υποστήριξης στον πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής.