Ο Παπαχρόνης και τον Λύρατζης δεν φωτογραφήθηκαν στο κολυμβητήριο και τα γήπεδα

 

Πάντως εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι μόνοι υποψήφιοι δήμαρχοι που δεν επισκέφτηκαν της πληγές της Ξάνθης όπως το κολυμβητήριο, τα γήπεδα την δημοτική αγορά και άλλες πολλές ανοιχτές πληγές της πόλης που η παρούσα ακόμη δημοτική αρχή, χαμένη μέσα στην γραφειοκρατία και την ατολμία της,  δεν κατάφερε να επουλώσει και που θα το πράξει, λέει,  όταν της ξαναδοθεί η ευκαιρία στις εκλογές που έρχονται.

Είναι γεγονός ότι οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι Παπαχρόνης και Λύρατζης, δεν πήγαν εκεί με την παρουσία τους να ενισχύσουν την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής.

Θα μπορούσε ίσως αυτό κάποιος να το χαρακτηρίσει πολιτικό πολιτισμό, ίσως ότι στερούνται οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι αγάπης για την πόλη; Ίσως… πολλά μπορεί να προσθέσει κανείς στους χαμηλούς τόνους και στην έλλειψη έπαρσης από τους δύο υποψηφίους…

Η ουσία είναι ότι οι Ξανθιώτες ξέρουν που πονά η πόλη και δεν χρειάζεται οι υποψήφιοι δήμαρχοι να φωτογραφίζονται εκεί όπου πονά.

Οι Ξανθιώτες που ζούνε καθημερινά την ασχήμια της πόλης, θέλουν να ακούσουν τι θα γίνει την επόμενη μέρα.

Θέλουν να γνωρίζουν πώς, πότε και πόσο θα κοστίσει η παρέμβαση του κάθε δημάρχου και δεν τους βοηθά σε τίποτε να φωτογραφίζονται μέσα στις ασχήμιες.