Την τιμητική του είχε χθες το «ΠΕΡΙ ΚΟΤΑΣ»

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο στην ζωή και σίγουρα κάποιοι επαγγελματίες όπως ο Β. Βασιλείου, υπεύθυνος του καταστήματος «ΠΕΡΙ ΚΟΤΑΣ» στην Ηρώων 105- 107, δεν είναι τυχαίο που βρίσκονται στην καρδιά και την κουζίνα των Ξανθιωτών.

Το «ΠΕΡΙ ΚΟΤΑΣ» με τα προσεγμένα προϊόντα του, την ευγένεια του, την στήριξη της νοικοκυράς και τις προσεγμένες του τιμές, είναι από τα καταστήματα τροφίμων που έρχονται πρώτα στην εκτίμηση των Ξανθιωτών καταναλωτών.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που γύρω από το «ΠΕΡΙ ΚΟΤΑΣ» υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που πουλάνε έτοιμο ψημένο κοτόπουλο, όπου μπορεί η οικογένεια να τα προμηθευτεί και να «ξεμπερδεύει» η νοικοκυρά χωρίς να μπει στην βάσανο της κουζίνας. Και όμως, παρόλη αυτή την δυνατότητα που έχει η Ξανθιώτισσα νοικοκυρά, επιλέγει το σίγουρο, ελεγμένο προσεκτικά και σε προσιτές τιμές κοτόπουλο από το «ΠΕΡΙ ΚΟΤΑΣ» γιατί απλούστατα, η κάθε νοικοκυρά, θέλει το καλλίτερο για την οικογένεια της.

Δείγμα ότι εκτός από τα νοικοκυριά, μεγάλοι σεφ της Ξάνθης, επισκέπτονται την επιχείρηση του Β. Βασιλείου μαζί με τους μαθητές τους, έχοντας αυτήν την επιχείρηση προς παράδειγμα στους αυριανούς σεφ.

Ενδεικτική είναι η ανάρτηση της επιχείρησης «ΠΕΡΙ ΚΟΤΑΣ» στην σελίδα του στο facebook. «Μεγάλη μας χαρά και τιμή σήμερα να έχουμε στο κατάστημα μας το τμήμα μαγειρικής του ΙΕΚ -ΟΑΕΔ Ξάνθης!! Με επικεφαλής τον καθηγητή τους και σεφ Θεόδωρο Σώρο, οι επίδοξοι μάγειρες, επισκέφτηκαν το χώρο μας για να διδαχθούν τρόπους επεξεργασίας του κοτόπουλου. Τούς ευχαριστούμε πολύ»!