Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Συναυλία με τούς «Coconaut Rockers» στην Κεντρική πλατεία της πόλης το μεσημέρι της Παρασκευής στα πλαίσια των Θ.Λ.Ε. 

Ήταν αρκετοί οι Ξανθιώτες, λάτρεις των επιτυχιών του συγκροτήματος, που παρακολούθησαν την συναυλία των ταλαντούχων νέων καλλιτεχνών.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ

Διαστημάνθρωποι σε μινόρε. Καρύδες που κοιτάνε στο άπειρο. Μουσικάντηδες για punk καρσιλαμάδες. Και μια μπάντα από την Ξάνθη που συνδυάζει τους balkan ρυθμους με ξεσηκωτικούς ska ήχους και ανεβαστικες gypsy γκρουβες. Οι The Coconaut Rockers, από τους δρόμους της Ξάνθης, έρχονται να αφήσουν το στίγμα τους. Η μπάντα ξεκίνησε αρχικά από τον Billy και τον Rafa τον Μάιο του 2013 ως μία υλοποίησή της, στους δρόμους της Ξάνθης κατά την διάρκεια της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής. Με ένα πλήθος εμφανίσεων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και τη συμμετοχή τους σε πολλά φεστιβάλ, έχουν μοιραστεί την ίδια μουσική σκηνή με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου. Τον Μάρτιο του 2018 παρουσίασαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, το EP «Disco Gypsy UFOs».

Από τη μπάντα πέρασαν αρκετοί μουσικοί ώστε να εδραιωθεί πλέον το σημερινό σχήμα.

Billy Alexandridis (Vox,Gtr)

Rafa Tasios (Vox)

Xaris Kanos (Gtr,Vox)

Lefteris Iliadis (Trumpet)

Xaris Laza (Sax)

Nikos Mitsou (Bass Gtr)

Stratos Logan (Drums)