ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΣΧΟΛΙΑ

ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ. ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ

Και άντε τώρα να συνεννοηθούν οι δύο αντιδήμαρχοι του Χ. Δημαρχόπουλου. Δηλαδή ο κ. Φερντούν και ο κ. Ηλιάδης για τον παράνομο ΧΥΤΑ που ξεφύτρωσε στα «πόδια» της πόλης. Είναι βέβαιο ότι μέχρι να συνεννοηθεί η καθαριότητα με τις τεχνικές υπηρεσίες τα μπάζα και τα σκουπίδια θα μένουν εκεί.

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ;

Δυστυχώς η Ξάνθη έζησε και αυτό. Κάποιος μεσήλικας, έβγαλε μαχαίρι σε έναν πιτσιρικά γιατί άκουγε δυνατά την μουσική μέσα στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ξάνθης. Φαίνετε πώς ο μεσήλικας είπε στον νεαρό να χαμηλώσει την μουσική, ο νεαρός δεν άκουσε και όταν κατέβηκαν στην  Ξάνθη τον «σουγιάδιασε».

Ξέραμε ότι μέχρι τώρα σκοτώνονταν για ένα πάρκιγκ τώρα για την μουσική. Αυτό βέβαια μου θυμίζει Πούρναλικ και θα πρέπει να το προσέξει η αστυνομία. Γείτονες του Πούρναλικ θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους όταν αυτοί γλεντάνε σπάζοντας τα τύμπανα των αυτιών των γειτόνων. Αλήθεια αν πάρει κάποιος τον νόμο στα χέρια τι θα γίνει; Απλά θα μπλέξει.

ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ, ΤΣΕΠΕΛΗΣ, ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ

Η Αγία τριάς ελέησον την… κάλπη; Τι να πει κανείς, διόλου απίθανο να δούμε τον Ζαγναφέρη Δήμαρχο με την στήριξη του γιατρού, του Τσέπελη και όπως ακούμε, πολλών άλλων. Για να δούμε τι θα δούμε; Αρκεί ο Ζαγναφέρης να πει το ναι.

 

 

 

 

ΤΕΤΕΛΕΣΤΕ … ΘΡΑΚΗ(;)

Πλέον οι λάθρο μεταφέρονται από την Τουρκία στην Θράκη με τα φορτηγά και κανένας δυστυχώς – μιλώ για την Αθήνα – δεν έχει σκοπό να κάνει κάτι.

Αν συνεχιστεί το βιολί δε θα χρειαστεί πόλεμος με την Τουρκία. Μία ανεξαρτητοποίηση αλλά Κόσσοβο και τελείωσε το παραμύθι.

 

 

 

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ;

Το πώς έβγαινε ο δήμαρχος μέχρι σήμερα είναι γνωστό. Το πώς θα βγει τον Μάιο του 2019, μάλλον είναι αβέβαιο γιατί όλο και περισσότεροι Ξανθιώτες είναι αγανακτισμένοι με αυτό το θέμα και αποφάσισαν να πάρουν την … κάλπη στα χέρια τους – κυρίως οι νέοι – και να πάνε να ψηφίσουν. Για να δούμε, θα έχει ενδιαφέρων.

 

 

ΟΥΤΕ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑ ΗΤΑΝ

Διαβάζουμε από εδώ, ακούμε από κει, τόσα σήμερα έδωσε ο Μέτιος, τόσα θα δώσει αύριο και πάει λέγοντας. Μοιράζει ο Μέτιος το χρήμα σαν καραμέλες. Λέτε να κάνει προπόνηση για Αι Βασίλης;

 

 

 

ΚΟΛΛΑΡΟΣ: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΟΙ»

Για τον εαυτό σου μίλα Γιώργο. Μόνο για τον εαυτό σου.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ: Σαφώς και συζητώ με διάφορα πολιτικά σχήματα εκτός του Μέτιου, αλλά δεν έχω και πρόβλημα. Πάω και σπίτι μου. Την δουλειά μου την έχω

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ: Σαφώς και κάνω επαφές αλλά δεν έχω και πρόβλημα να πάω σο σπίτι μου. Την δουλειά μου την έχω.

Αυτές οι δύο απαντήσεις σε την ίδια ερώτηση μπορεί να κρύβει κα κάτι.

Βέβαια ο ένας μιλά για την περιφέρεια και ο άλλος για τον δήμο. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα σκάσει.