Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να ξεδιπλώσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο, ίσως μάλιστα να ξεχωρίσεις μέσα από αναζητήσεις ή επιλογές που οι συνομιλητές σου δεν τις είχαν καν υπόψη τους. Επιπλέον, είναι πιθανό να ταξιδέψεις και γενικότερα να αλλάξεις παραστάσεις. Παράλληλα, η αντίθεση Δήμητρας-Ουρανού φέρνει μάλλον… αλλόκοτες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάνε όμως κι εσύ τον «τρελό», αφού αν πάρεις τα πράγματα πολύ στα… σοβαρά, μόνον μπελάδες εκτός προγράμματος θα αποκομίσεις. Ενδέχεται βέβαια να κάνεις και μια «εξωτική» γνωριμία!

ΤΑΥΡΟΣ Η Σελήνη στον Τοξότη προκαλεί ανισορροπίες στα οικονομικά σου, κάτι που σίγουρα θα σου δημιουργήσει μια επιπρόσθετη ανησυχία για την πορεία τους, τελικά όμως όλα θα έρθουν στην θέση τους κι εσύ θα νιώσεις ξανά ασφαλής, ίσως μάλιστα να βγεις και κερδισμένος/η. Παράλληλα, η αντίθεση Δήμητρας-Ουρανού τείνει να αλλάξει τα δεδομένα και τις συμμαχίες στο εργασιακό σου περιβάλλον, κάτι που μάλλον… δεν θα σου αρέσει αλλά να μπορείς κάνε κι αλλιώς! Επιπλέον φαίνεται πως κάτι πρέπει να αλλάξει στην διατροφή σου και μην διστάσεις να το πράξεις, πριν το «κλήμα» στραβώσει εντελώς!

ΔΙΔΥΜΟΙ Η Σελήνη απέναντί σου διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι εδώ το ζητούμενο είναι να κρατήσεις πιο κοντά σου τα πρόσωπα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό κι όχι μόνον… λόγια του αέρα! Παράλληλα, με την αντίθεση Δήμητρας-Ουρανού ενδέχεται να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από επιλογές ή συμπεριφορές φίλων και αγαπημένων προσώπων, από την άλλη πλευρά όμως ίσως και να εκπλαγείς ευχάριστα από την υποστηρικτική στάση ενός «ξένου» προσώπου. Επιπλέον είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με… επαναστατικό περιεχόμενο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η Σελήνη στον Τοξότη σου προσφέρει εναλλακτικές επιλογές στα εργασιακά σου και μένει να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει καλύτερα ωστόσο, ένα ξαφνικό γύρισμα της τύχης στην καριέρα σου θα σε αναγκάσει να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου. Παράλληλα, με την αντίθεση Δήμητρας-Ουρανού μπορεί να υπάρξουν αλλαγές ή εκπλήξεις στο σπίτι, τόσο ευχάριστες, όσο και δυσάρεστες, ίσως μάλιστα να δεις τελικά… καλό από ξένους/ες, παρά από τους «δικούς σου» ανθρώπους. Επιπλέον, οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα και στην υγεία ή την διατροφή σου για να μην… τρέχεις αργότερα!

ΛΕΩΝ Η Σελήνη στον Τοξότη σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα και σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα από τα αγαπημένα σου «σόου», κερδίζοντας το χειροκρότημα! Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Δήμητρας-Ουρανού σε παραπέμπει και σε απρόοπτα και καλό είναι να μην θεωρείς τίποτε ως δεδομένο. Καλό είναι επίσης να απορρίψεις παρωχημένες αντιλήψεις, δοκιμάζοντας να πειραματιστείς με πρόσωπα και πράγματα. Μάλιστα, η ψυχολογία σου μπορεί να ανέβει κατακόρυφα μέσα από την απόκτηση ενός μέσου, αντάξιου του πρεστίζ σου!   ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μεταβολές στο σπίτι ή το γραφείο και όλη αυτή η κινητικότητα θα σε αναστατώσει αλλά δεν έχεις παρά να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα ξέροντας ότι πρόκειται για το προοίμιο μιας πολύ καλύτερης κατάστασης που ακολουθεί σε βάθος χρόνου. Παράλληλα, η αντίθεση Δήμητρας-Ουρανού επηρεάζει τα οικονομικά σου και θα έχεις πολύ καλύτερη τύχη αν κινηθείς «ασύμβατα» ή ποντάρεις στην έκπληξη. Ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή μοναδικό. Αντίθετα αν ακολουθήσεις «την πεπατημένη», τότε μάλλον θα χάσεις!

ΖΥΓΟΣ Η Σελήνη στον Τοξότη πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, συμβάλλοντας σε «χαρουμενιές» κι ένα γενικότερο κλίμα ανανέωσης. Παράλληλα βέβαια, με την αντίθεση Δήμητρας-Ουρανού είναι πιθανό να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από ένα πρόσωπο που «κανονικά» θα έπρεπε να σου σταθεί αλλά και να εκπλαγείς ευχάριστα από κάποιους «ξένους», που απλά «σε πάνε»! Επιπλέον είναι στα σκαριά μια μάλλον ετερόκλητη συμμαχία, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξεις ριζικά και την εξωτερική σου εμφάνιση, προσπαθώντας να ανταποκριθείς σε έναν νέο ρόλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Με την Σελήνη στον Τοξότη είναι πιθανό να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, χωρίς ωστόσο να προκύπτει τελικά κάποια ουσιαστική μεταβολή, εκτός ίσως από την απόκτηση κάποιων έξτρα αγαθών. Πάντως τα καλύτερα… έρχονται και να υπολογίζεις σε αυτό σε βάθος χρόνου! Παράλληλα και παρότι δύσκολα εκπλήσσεσαι από καταστάσεις αφού φυλάς πάντα μια… πισινή, η αντίθεση Δήμητρας-Ουρανού φέρνει αποκαλύψεις, που μπορεί και να σε σοκάρουν. Επιπλέον αναμένεται μια ανατροπή ισορροπιών στα εργασιακά σου με νέες συμμαχίες να αντικαθιστούν τις παλαιές.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε αναδεικνύει σε «πρόσωπο της ημέρας», φρόντισε λοιπόν να ανταποκριθείς επάξια σε αυτόν τον τίτλο, μένοντας… μακριά από σοβαροφανή άτομα που αντιδρούν αρνητικά κι αν ασχοληθείς μαζί τους απλά θα χάσεις τον χρόνο σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ταξιδέψεις. Παράλληλα, στις σχέσεις και τις κοινωνικές συναναστροφές σου φαίνεται να επικρατούν άτομα που χαρακτηρίζονται από μια μάλλον πειραματική ή περιπαικτική διάθεση, αυτό όμως δεν σε ενοχλεί και τόσο, ίσα-ίσα που σου δίνει την αφορμή για να «τερματίσεις» κι εσύ την εκφραστική γκάμα σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Με την η αντίθεση Δήμητρας-Ουρανού μπορεί να επέλθει μια ξαφνική ρήξη με ένα ισχυρό πρόσωπο, με συνέπεια να υπάρξει μια αναγκαστική αναπροσαρμογή των σχεδίων σου, την ίδια στιγμή όμως θα βρεις υποστήριξη από εκεί που δεν το περιμένεις και το μόνο που σου μένει είναι το να αποδεχθείς την πρόκληση.. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότη σου προσφέρει την εναλλακτική της «απόσυρσής» σου από όλα αυτά που σε ενοχλούν, με αναμφισβήτητο κέρδος την αποκατάσταση της ψυχικής ηρεμίας σου. ενδέχεται μάλιστα να δεις κι ένα πολύ διαφωτιστικό όνειρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η Σελήνη στον Τοξότη εμπλουτίζει τις φιλίες ή τα ενδιαφέροντά σου και προσελκύει νέο «κοινό» γύρω σου, το οποίο όμως είναι ετερόκλητο και είναι δύσκολο τελικά να υπάρξει κάποιου είδους συνεννόηση με όλους/ες. Παράλληλα, η αντίθεση Δήμητρας-Ουρανού ορίζει μια νέα φάση ενδιαφερόντων στην ζωή σου και το καλύτερο από πλευράς σου δεν είναι το να «γαντζωθείς» στα υποτιθέμενα σίγουρα αλλά αντίθετα να επιδιώξεις από μόνος σου να αλλάξεις ρότα ή να πρωτοτυπήσεις, αιφνιδιάζοντας ακόμη και τον… εαυτό σου! Επιπλέον, μια πρόταση από το εξωτερικό ανατρέπει όλα τα δεδομένα.

ΙΧΘΥΕΣ Η Σελήνη στον Τοξότη σε θέλει σε ετοιμότητα και δεν έχει νόημα να αποποιηθείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο σου. Αντίθετα, άρπαξε την ευκαιρία για να αναδείξεις τα ιδιαίτερα προσόντα σου, όσο κι αν πέσεις πάνω σε… αλλόδοξους! Παράλληλα, και με την αντίθεση Δήμητρας-Ουρανού να βάζει την σφραγίδα της στα οικονομικά σου, θα πρέπει να θυμάσαι ότι το κυνήγι της έκπληξης είναι αυτό που θα σου φέρει κέρδη κι όχι κάποια «συμβατική» επιλογή σου. Ίσως βέβαια να λάβεις και μια απρόσμενη βοήθεια, που θα σου δώσει να καταλάβεις πως «αλλού το όνειρο κι αλλού το θαύμα»!   Γιάννης Ριζόπουλος