ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ – ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ «ΛΙΦΤΙΝΓΚ» ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΥ

Παραπονούνται οι αστυνομικοί της Ξάνθης και της Δράμας και όχι άδικα για έλλειψη προσωπικού και μέσων, για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην μεταναστευτική κρίση στην Περιφέρεια ΑΜΘ και είναι απορίας άξιο που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που έβαλε τόσο κόσμο από το «παράθυρο», κολλητούς των κολλητών, κάνει δαπάνες ανυπολογίστου αξίας σε καθημερινή βάση, να μην ανταποκρίνεται στο αίτημα ενίσχυσης της Αστυνομικής δύναμης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Ένα μικρό παράδειγμα μόνο αρκεί για να καταλάβει κανένας το αλαλούμ και οι σπατάλες που επικρατούν στην διακυβέρνηση της Χώρας, είναι το Πρωθυπουργικό αεροπλάνο. Μαθαίνουμε ότι έχει καταντήσει ταξί για τον κάθε υπουργό με ένα καθημερινό κόστος, ίσα με δέκα προσλήψεις Αστυνομικών και πόσα άλλα που δεν βλέπουν το φώς της δημοσιότητας.

Δηλαδή για να γίνει αντιληπτό, μια ημέρα κίνησης του, Πρωθυπουργικού αεροπλάνου και κινείτε μαθαίνουμε καθημερινά, κουβαλώντας τους πολυάσχολους υπουργούς από Ανατολή σε Δύση, μέχρι και τις γκόμενες τους μάθαμε ότι κουβαλάει, κοστίζει όσο το ετήσιο κόστος 10 αστυνομικών. Άρα μία ημέρα κόστους ίσον 10 αστυνομικοί. 365 μέρες για φαντασθείτε πόσους αστυνομικούς θα είχε η Χώρα; Πετάξτε το το ρημάδι το Πρωθυπουργικό αεροπλάνο.  Έτσι κι αλλιώς μόνο «γούστα» βγάζει.

Βρε «ντουγάνια» να σας πει κανένας. Τόσο κόσμο βάζετε από το «παράθυρο» λόγω πελατειακής αντίληψης και καααθονται, όπως ο ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Καρανίκας. Κανέναν αστυνομικό δεν μπορείτε να βάλετε; Έστω και μετακλητό. Θα έπιαναν τόπο τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων.

Βρε, βάλτε  και κανέναν αστυνομικό, έστω και από το  «παράθυρο». Τουλάχιστον αυτός θα βγει στο δρόμο να φυλάξει τούτον τον ρημαδιασμένο τόπο. Μήπως τους πληρώνετε κιόλας;

Α να μου χαθείτε.

Και μιας και μιλάμε για αστυνομικούς, αστυνόμευση, ασφάλεια των πολιτών και πάει λέγοντας το άλλο το παρατηρήσατε;

Τόνοι τα ναρκωτικά στην Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία. Κλεψιές σε αυτοκίνητα, χρυσαφικά και δεν συμμαζεύεται.

Έχετε αναλογιστεί ότι όσο οι αστυνομικοί της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ασχολούνται με τους παράνομους μετανάστες, οι χασισοκαλλιεργητές και οι έμποροι ναρκωτικών κάνουν πάρτι; Μιλάμε για χρυσές «δουλειές» και μεγάλη κονόμα. Το πήρατε χαμπάρι ή όχι ακόμα;

Σε λίγο καιρό, έτσι όπως πάει το πράμα, οι χασισοκαλλιεργητές θα στήσουν τις χασισοκαλλιέργειες τους  κάτω από το ρολόι στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Και  θα τους πει και μπράβο ο νυν υφυπουργός ανάπτυξης της Ξάνθης που φέρνουν την ανάπτυξη.

Αμ το άλλο που οι αστυνομικοί βάζουν ρεφενέ για να επισκευάσουν τα αστυνομικά οχήματα;

Εγώ θα έλεγα να φέρουμε αυτόν τον αστυνομικό που λέει ότι είναι gay να κουβαλήσει και όλο το σινάφι του στα σύνορα του Έβρου,  να κάνουν έναν τοίχο με την πλάτη προς την Τουρκία για να απασχολούν τους λάθρο να μην μπαίνουν στην χώρα.

Έτσι και η Θράκη θα μείνει απαραβίαστη, εκτός βέβαια από το gay Σώμα προστασίας συνόρων αλλά αυτοί θα το χαρούν κιόλας.

Με αυτόν τον τρόπο οι υπόλοιποι αστυνομικοί θα προστατεύουν τους πολίτες από τα ναρκωτικά και τις κλοπές στην Περιφέρεια ΑΜΘ  αφού πλέον οι λάθρο θα σταματάνε να πάρουν τον «μεζέ» τους στα σύνορα. Από τον «πόλεμο» έρχονται οι άνθρωποι. Σιγά να μην έχουν προτιμήσεις τι «μεζές» θα είναι τούτος.

Είναι μία καλή ιδέα που αν την ακούσει η Παπακώστα, ίσως να συμβάλλει πείθοντας όλο το loatki, ή όπως αλλιώς λένε τους πούστηδες και τους gay αντάμα,  να τους στείλει στον Έβρο, να απασχολούν όλοι μαζί τους μετανάστες. Πιστεύουμε ότι θα είναι μία θετική συμβολή της «υπουργού» στο δύσκολο έργο της αστυνομίας.

Τώρα βέβαια, να πούμε και του στραβού το δίκιο, βρε τι αντιπρόεδροι κομμάτων, βρε τι βολευτές, βρε πολιτικοί και δεν συμμαζεύετε, επισκέφτηκαν την Παπακώστα αλλά αυτή ανένδοτη.

Ότι ζήτησαν οι «εντιμότατοι άρχοντες» της Θράκης, σε ότι αφορά την ενίσχυση της Ξάνθης σε αστυνομικούς, το «μοντέλο», έκανε ακριβώς το αντίθετο.

Μήπως βρε να λέγανε στην Παπακώστα ότι η Ξάνθη δεν χρειάζεται αστυνομικούς γιατί δεν υπάρχουν λάθρο, κλέφτες, χασισέμποροι και νταβατζίδες;

Είναι βέβαιο ότι η κυρία που παριστάνει την υπουργό προστασίας του πολίτη,  θα έκανε το αντίθετο μόνο και μόνο για να την «σπάσει» σε αυτούς που «σπάνε» το πολύτιμο χρόνο της από τα λίφτινγκ της κορμάρας της.

Αλήθεια ρε παιδιά. Τόσα λίφτινγκ κάνει αυτός ο άνθρωπος που παριστάνει την  γυναίκα, ένα γενικό λίφτινγκ δεν μπορεί να κάνει και στην αστυνομία της Θράκης;

Έτσι για το γαμότο. Να στείλει αστυνομικούς, να στείλει χρήμα για επισκευές οχημάτων και γενικά ένα λίφτινγκ για το καλό του συνόλου.

Μην χαλάει τον προϋπολογισμό του υπουργείου που της έδωσε ο Τσίπρας, σε λίφτινγκ, ας κάνει και ένα στην αστυνομία μπας και οι πολίτες δούνε Θεού πρόσωπο;

Έτσι και αλλιώς θα της βγει ποιο φτηνό το λίφτινγκ στην αστυνομία παρά στον εαυτό της.