ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΕΔΕ

«Κλωτσάνε» λέει στην ΚΕΔΕ γιατί ο Κλεισθένης ο οποίος θα φέρει το … μπάχαλο στις αυτοδιοικητικές εκλογές αντί να τις ρυθμίσει θα τις απορυθμίσει. Δυστυχώς είναι αργά για δάκρυα Στέλλα, όπως λέει και το σχετικό άσμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε δείγματα γραφείς απέναντι στην αυτοδιοίκηση από την πρώτη ημέρα που οι ψηφοφόροι τον έβαλαν να καθίσει στην καρέκλα της εξουσίας  και όλοι θυμούνται τα αποθεματικά των δήμων, όλοι θυμούνται τις υποχρεώσεις που φορτώθηκαν στην αυτοδιοίκηση χωρίς πόρους, το δούλεμα με τους συμβασιούχους και πάει λέγοντας. Όλα αυτά τα χρόνια οι δήμαρχοι «έγλυφαν» τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ μπας και πάρουν καμιά χρηματοδότηση να κάνουν την δουλειά τους. Τώρα θυμήθηκαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ρυθμίζει αλλά απορυθμίζει την αυτοδιοίκηση;

Αν αντί οι κκ δήμαρχοι όλης της επικράτειας έκαναν απλά την δουλειά τους και αξιοποιούσαν τους πόρους των δήμων τους δεν θα «παρακαλούσαν» κανέναν υπουργό για να τους δώσει ψίχουλα, για να παρουσιάσουν κανένα ψευτοέργο στους χαχόλους τους ψηφοφόρους τους για να φανούν οι καλοί της παρέας.

Μοιραία οι μηδενιστές των πάντων, οι απορυθμιστές  της ζωής του τόπου, έφτασαν στην πόρτα τους. Να πούμε καλά να πάθουν;

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και απ’ ότι φαίνεται οι δήμαρχοι πίστευαν ότι γλύφοντας τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ θα ξανακέρδιζαν τις εκλογές.

Έλα όμως που ο ΣΥΡΙΖΑ για να αποκτήσει πολιτικό έρισμα στην τοπική κοινωνία θα την γυρίσει ανάποδα