Είναι τρόπος ζωής να έρχεται το ζευγάρι πτώμα κουρασμένο από την δουλειά, τα παιδιά από το σχολείο και λόγο έλλειψης χρόνου η νοικοκυρά που μόλις ήρθε από την δουλειά να μην ξέρει εκείνη την ώρα τι φαγητό να ετοιμάσει για να ταΐσει την οικογένεια και φυσικά τον εαυτό της.

Για φανταστείτε τον εαυτό σας να θέλετε να προσφέρετε ένα δείπνο στον ή στην αγαπημένο –η σας να έχει έρθει το απόγευμα και να μην έχετε αποφασίσει τι θα προσφέρετε συνοδεία ενός κρασιού.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα όταν έχει μεσημεριάσει, έχετε στο γραφείο έναν συνεργάτη και έχετε κλείσει μία καλή συμφωνία αλλά πρέπει να συνεχίσετε την κουβέντα στις λεπτομέρειες τις δουλειάς για να ολοκληρωθεί και δεν πρέπει να φύγετε από το γραφείο. Τι γίνεται τότε; Πώς βγαίνετε «ασπροπρόσωπος –η σε έναν πολύ καλό συνεργάτη; Τι θα «τσιμπήσετε»;  Πώς θα «βρέξετε» μια πολύ καλή συνεργασία;

Στο σπίτι, στην απόλαυση και την δουλειά υπάρχει λύση. Το Λιμάνι είναι ένα τηλεφώνημα δρόμος. Κάνετε την παραγγελιά σας στο 2541 0 70980 ή στο 6970 426061 και βγαίνεις ασπροπρόσωπος –η.