H Εθνική Νέων θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου την αντίστοιχη ομάδα της Ουγγαρίας σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στον Ταύρο και θα αποτελέσει το πρώτο τεστ για την ομάδα του Γιάννη Γκούμα ενόψει της προετοιμασίας της για την Elite Round, με τον Καβαλιώτη ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Λευτέρη Λύραντζη να καλείται για το σημαντικό φιλικό.

Ο Έλληνας προπονητής κάλεσε 23 ποδοσφαιριστές από 11 ομάδες έχοντας πάρει ποδοσφαιριστές που ήταν στην αποστολή της ομάδας που έδωσε τη πρόκριση στην Elite Round αλλά και κάποιους παίκτες που τους ξεχώρισε μέσα από τις προπονήσεις που έγιναν.

O Παναθηναϊκός και o ΠΑΟΚ είναι οι δυο ομάδες με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, από τέσσερις, ενώ στις κλήσεις υπάρχουν παίκτες από τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τον Ατρόμητο, τη Ξάνθη, τον Λεβαδειακό, τη Ντόρτμουντ, τον Παναιγιάλειο, τον Παναιτωλικό και τον Αστέρα Τρίπολης.

Η σχετική ανακοίνωση από την ΕΠΟ αναφέρει:

“Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Γκούμας, κάλεσε 23 ποδοσφαιριστές για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας Νέων με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας που θα διεξαχθεί στις 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Ταύρου “Σταύρος Γιαλαμπίδης”.