Ξεφεύγει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό! Με τις αντιδράσεις να εντείνονται για την εικόνα παραίτησης της ποδοσφαιρικής ομάδας και την οικονομική ένδεια που ταλαιπωρεί την ΠΑΕ. Με τον Γιάννη Αλαφούζο να μπαίνει στο στόχαστρο των οπαδών του Παναθηναϊκού και να γίνεται αποδέκτης… επίσκεψης από περίπου 100 άτομα, που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του για να διαμαρτυρηθούν!

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα μετά το τέλος του μπασκετικού αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αρκετοί των Πράσινων, που παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τους Ρώσους, κατευθύνθηκαν με αυτοκίνητα και μηχανές προς το σπίτι του ιδιοκτήτη και πρώην προέδρου της ΠΑΕ στα Βόρεια Προάστια.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι διαμαρτυρόμενοι οπαδοί του Παναθηναϊκού τραγούδησαν υβριστικά συνθήματα εναντίον του Γ. Αλαφούζου, απαιτώντας να φύγει από την ομάδα και να δώσει λύση στο τέλμα που έχει περιέλθει η αγαπημένη τους ομάδα. Με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν υπήρξαν ακρότητες, όπως βιαιοπραγίες ή βανδαλισμοί.

Εντούτοις, υπάρχει μεγάλη ανησυχία ότι το συγκεκριμένο περιστατικό είναι «μόνο η αρχή» από τις αντιδράσεις που φέρεται να ετοιμάζουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εναντίον του μεγαλομετόχου και όσων θεωρούν ότι έχουν προκαλέσει ζημιά στην ομάδα τους. Κάτι που φέρεται να φώναξαν και οι περίπου 100 πράσινοι οπαδοί που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Γ. Αλαφούζου.

Με το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα (17:15, NS1 και Live από to10.gr) να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και… ανησυχία. Καθώς υπάρχει σοβαρός φόβος να υπάρξουν νέες αντιδράσεις, αυτή τη φορά στις εξέδρες της Λεωφόρου!