ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να επιστρατεύσεις τα αποθέματα αισιοδοξίας και κεφιού που έχεις για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες, αλλά και τα ευτράπελα που θα προκύψουν. Η ημέρα κρύβει αρκετές εκπλήξεις, είτε θετικές, είτε αρνητικές. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχεις κάτι να φοβάσαι. Ζήσε τις στιγμές σου, απλά πρόσεξε κάποια συγκεκριμένα σημεία που μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Φαίνεται πως κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου δεν βλέπει με καλό μάτι κάποιες ενέργειές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο του Πλούτωνα με τον Ήλιο ασκεί μια ιδιαίτερη εύνοια στο ζώδιό σου και σου δίνει τη δύναμη της προσήλωσης και της αποφασιστικότητας. Θα έχεις την ατσάλινη θέληση να πετύχεις όλα όσα έχεις βάλει στόχο, καθώς και να μείνεις απόλυτα συγκεντρωμένος στον απώτερο σκοπό σου. Οι ηγετικές σου –και όχι μόνο- ικανότητες θα βγουν στην επιφάνεια βοηθώντας σε να λειτουργείς με άψογη οργάνωση και τακτική. Η αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις θα είναι ιδιαιτέρως αισθητή και στους γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι πολύ πιθανό κάποιες καθυστερήσεις να σε κάνουν να νιώσεις απογοήτευση και θλίψη. Ωστόσο, το πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά ευνοϊκό και γρήγορα θα σου δοθεί η ευκαιρία για να το συνειδητοποιήσεις. Οπότε, οπλίσου με υπομονή και μην αφήσεις τα άσχημα γεγονότα να σε πτοήσουν. Καταλυτική θα είναι η συμβολή κάποιου προσώπου – ενδεχομένως να μην ανήκει στον κύκλο επαφών σου – το οποίο με την καλή του διάθεση θα σου δώσει τη λύση που ζητάς ή απευθείας θα μπορέσει να ωθήσει τις δικές σου υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τώρα περισσότερο από ποτέ, έχεις την ανάγκη να αναγνωριστούν οι κόποι σου και αυτό να σου αποφέρει καρπούς που θα απολαύσεις. Μέχρι στιγμής οι προσπάθειές σου ήταν εντατικές και ο χρόνος που έχεις αφιερώσει αρκετός για να μπορέσεις τώρα να επωφεληθείς. Δεν θα αργήσει να ξημερώσει η ημέρα αυτή και θα μπορέσεις τότε να νιώσεις βαθιά ευγνωμοσύνη και να ευχαριστήσεις την τύχη σου για ό,τι σου έχει προσφέρει. Ίσως, τότε θα μπορέσεις και να βρεις χρόνο για ανάπαυλα και διακοπές! Δεν θα ήταν υπέροχα;
ΛΕΩΝ
Το ενδιαφέρον σου σήμερα στρέφεται σε ένα σχέδιο που έχεις θέσει σε προτεραιότητα το τελευταίο διάστημα. Έχεις εργαστεί σκληρά για να φτάσεις στην φάση που βρίσκεσαι και μάλιστα η διαδρομή δεν ήταν εύκολη. Ξεκίνησες από το μηδέν και πλέον μπορείς να καυχηθείς ότι τα κατάφερες καλά. Η προσπάθεια αποδίδει καρπούς και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να απολαύσεις τα δώρα της τύχης, δείχνοντας την εκτίμησή σου στα πρόσωπα που ήταν δίπλα σου όλο αυτό το διάστημα και σε στήριξαν με διάφορους τρόπους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το συναίσθημα της απογοήτευσης θα είναι έντονο μέσα σου σήμερα και αυτό θα σε κάνει να νιώθεις ακόμη μεγαλύτερη έλλειψη αυτοπεποίθησης. Έχεις πολλά όνειρα που θέλεις να πραγματοποιήσεις, για αυτό μην υποκύπτεις στα παιχνίδια του μυαλού. Εμπνεύσου από τους στόχους σου και φτιάξε την ψυχολογία σου. Όσο καλά και αν οργανωθείς ή δομήσεις τα σχέδιά σου, τίποτα δεν θα είναι επιτυχημένο, αν η ψυχολογία σου δεν καλυτερεύσει. Έχεις πολλές ικανότητες και το μόνο που μένει είναι να τις βγάλεις στην επιφάνεια. Μην παρατάς τα όπλα.
ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή ημέρα δίνει έμφαση στον ψυχικό σου κόσμο και μεγεθύνει τα συναισθήματά σου, όποια και αν είναι αυτά. Πρόσεξε, λοιπόν, πολύ και μην επιτρέψεις στον εγωισμό να κατευθύνει τις πράξεις σου. Οι αντιξοότητες θα είναι πολλές και έτσι δεν θα είναι δύσκολο να παρεκκλίνεις. Βάλε τη λογική μπροστά και μην επιτρέψεις σήμερα να εκτεθείς, ούτε στα μάτια των άλλων, αλλά πάνω από όλα στα δικά σου μάτια. Η αξιοπρέπειά σου είναι πιο σημαντική από ο,τιδήποτε άλλο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα είναι μια μέρα που πρέπει να φροντίσεις για το «κάρμα» σου. Τί σημαίνει αυτό; Οι θετικές εξελίξεις στην ζωή σου αποδίδονται στις ενέργειες ή την στάση κάποιων προσώπων. Φρόντισε να δείξεις με κάθε τρόπο την εκτίμησή σου, καθώς η αχαριστία δεν αρέσει σε κανέναν. Και να ξέρεις ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζεις σήμερα κάποιους, ίσως είναι ο τρόπος που θα αντιμετωπίσουν εσένα κάποιοι άλλοι αύριο. Ό,τι σπείρεις, θα θερίσεις, για αυτό μην αφήσεις την ημέρα να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Βρίσκεσαι στο μέσο μιας διαδρομής, την πορεία της οποίας την έχεις χαράξει με καλή στρατηγική και με όραμα. Η προσωπική ανάπτυξη δεν είναι εύκολη υπόθεση, για αυτό μην αφήσεις τις όποιες καθυστερήσεις να σε κάνουν να το βάλεις κάτω. Είσαι σε θέση να επιτύχεις, αρκεί να επιμείνεις στον στόχο σου και να μην καταθέσεις τα όπλα. Επίσης, δεν χρειάζεται να τα βάζεις με τον εαυτό σου που κάθε φορά μια δυσκολία σε ρίχνει ψυχολογικά. Αφενός δεν ευθύνεσαι εσύ για όλα όσα συμβαίνουν και από την άλλη είσαι άνθρωπος και είναι λογικό να λυγίσεις, διαφορετικά κάποια στιγμή θα αναγκαστείς να «σπάσεις».
ΑΙΓΟΚΑΙΡΟΣ
Η πνευματική σου υπόσταση σήμερα ενισχύεται και έρχεται να ταράξει την υλιστική σου πλευρά. Ο τρόπος που θα αντιληφθείς σήμερα τον κόσμο δεν θα έχει καμιά σχέση με τον συνηθισμένο. Ένα γεγονός, μια επαφή ακόμη και μια μικρή αφορμή θα γίνει ο λόγος που θα σε κάνει να στρέψεις το βλέμμα σου σε πιο ουσιαστικές έννοιες. Ο εσωτερικός σου κόσμος προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί σου, ταράζοντας τα δεδομένα της πεζής καθημερινότητάς σου. Ακολούθησε το ένστικτό σου και μην προσπαθείς να εκλογικεύεις τα πάντα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα είναι μια μέρα που θα πρέπει να δείξεις πυγμή και θάρρος. Διεκδίκησε ό,τι σου ανήκει και μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να νιώσει δισταγμό. Εξάλλου, έχεις κάνει πολλές προσπάθειες για να φτάσεις εδώ που βρίσκεσαι. Με σύμμαχο την εύνοια που δέχεσαι από το τρίγωνο Ήλιου- Πλούτωνα, φαίνεται πως τίποτα δεν θα μπορέσει να σου σταθεί εμπόδιο. Θέσε τα σχέδιά σου σε εφαρμογή εδώ και τώρα και μην έχεις αμφιβολία ότι το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω.
ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα αναμένονται ανατροπές, άλλες για καλό, άλλες πάλι για να σε προβληματίσουν. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για να σταματήσεις τη ροή των εξελίξεων. Συνεπώς, προσπάθησε να είσαι σε επαγρύπνηση και να κρατήσεις μια ψύχραιμη στάση. Ως παρατηρητής, πρόσεξε πολύ τις λεπτομέρειες, καθώς αργότερα, φαίνεται πως θα παίξουν σημαντικό ρόλο, όταν θα χρειαστεί να τις επικαλεστείς ή να τις φέρεις στη μνήμη σου. Από εκεί θα προκύψει μια λύση που θα είναι καθοριστικής σημασίας