Συνελήφθη 36χρονος υπήκοος Βουλγαρίας ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 2 μη νόμιμους μετανάστες

 

Συνελήφθη χθες (25-8-2017) το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη διότι, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα, δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

 

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και 3 κινητά τηλέφωνα.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

 

Σύλληψη ενός ατόμου, διωκόμενου με Ένταλμα Σύλληψης και 2 καταδικαστικές αποφάσεις   

 

Συνελήφθη χθες (25-8-2017) το μεσημέρι, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για απάτη κατ΄εξακολούθηση και κατ΄επάγγελμα.

 

Επίσης σε βάρος του δράστη εκκρεμούν δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

Σύλληψη 20χρονου ημεδαπού διωκόμενου με Ένταλμα Σύλληψης

 

Σε συνέχεια του από 24-8-2017 Δελτίου Τύπου μας, ανακοινώνεται ότι συνελήφθη, χθες (25-8-2017) το μεσημέρι, σε χωριό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, ο 20χρονος ημεδαπός, κατόπιν Εντάλματος Σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζής 

 

Χθες (25-8-2017) το απόγευμα, στη Δράμα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 75χρονη ημεδαπή, η οποία κινούνταν πεζή στο οδόστρωμα.

 

Η 75χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας.

 

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Δράμας.

 

Εξιχνίαση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας από την πόλη της Καβάλας

 

Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών

 

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε το πρωί της 25-8-2017, στην πόλη της Καβάλας.

 

Συνελήφθη το ίδιο μεσημέρι, στην Καβάλα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.

 

Αναλυτικότερα, ο δράστης το πρωί της 25-8-2017 αφαίρεσε από την  πόλη της Καβάλας μία (1) δίκυκλη μοτοσικλέτα.

 

Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί εξέδωσαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις με αποτέλεσμα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 40χρονο.

 

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε η αφαιρεθείσα μοτοσικλέτα, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

 

Επιπλέον, στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν 53 ναρκωτικά δισκία, τα οποία και κατασχέθηκαν.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

 

Συνελήφθησαν 2 υπήκοοι Πακιστάν, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

 

Το όχημα με το οποίο γινόταν η παράνομη μεταφορά, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος

 

Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκε ο ένας διακινητής και οι τέσσερις διακινούμενοι 

 

Συνελήφθησαν χθες (26-8-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 16 και 24 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

 

Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 16χρονο και συνοδηγό τον 24χρονο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

 

Στο δυτικό κόμβο Ξάνθης, το όχημα εξήλθε από την Εγνατία Οδό και κατευθύνθηκε προς την πόλη της Ξάνθης. Πλησίον της διασταύρωσης του  Πετροχωρίου, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί εκτός οδοστρώματος.

 

Στη συνέχεια, ο 16χρονος διακινητής, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο, επιχειρώντας να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

 

Όπως διαπιστώθηκε οι δύο δράστες, μετέφεραν με το παραπάνω όχημα, παράνομα, στην ενδοχώρα, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

 

Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν ο 24χρονος διακινητής και οι τέσσερις διακινούμενοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Τέσσερις από αυτούς παρέμειναν για νοσηλεία, ενώ ο ένας μη νόμιμος μετανάστης εξήλθε μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.

 

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία για τον 16χρονο περιλαμβάνει και το αδίκημα της πλαστογραφίας, καθόσον το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

 

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, ένα ζεύγος πινακίδες κυκλοφορίας και τρία κινητά τηλέφωνα.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

Συνελήφθησαν στη Θάσο και τη Δράμα, δύο άτομα για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια

 

 

Συνελήφθησαν χθες (26-8-2017), στη Θάσο και τη Δράμα, στο πλαίσιο ΤΩΝ ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Δράμας, ένας 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπαγκλαντές και ένας 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες, για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια.

 

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, σε παραλία της Θάσου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, συνέλαβαν τον 41χρονο, διότι τον εντόπισαν να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 54 είδη ένδυσης, στερούμενος της απαιτούμενης άδειας.

 

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, συνέλαβαν τον 43χρονο, διότι την εντόπισαν να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 7 γυαλιά ηλίου, 1 ρολόι και 1 κολόνια, στερούμενος της απαιτούμενης άδειας.

 

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στους δράστες το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

 

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.    

 

 

Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός για κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου

 

Συνελήφθη χθες (26-8-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 33χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

 

Ειδικότερα, χθες, τις πρώτες πρωινές ώρες, ο δράστης αφαίρεσε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, από την πόλη της Καβάλας, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του.

 

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί κατάφεραν, σε πολύ σύντομο χρόνο, να εντοπίσουν το όχημα και να συλλάβουν το δράστη.

 

Το αφαιρεθέν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο παρελήφθη από τον ιδιοκτήτη του.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.