Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Ξεπερνάει κάθε όριο λογικής και θρασύτητας η συμπεριφορά μουσουλμάνου  ιδιοκτήτη καφετέριας στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος έδιωξε από την καφετέρια του μαθητές της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (γιατροί, φαρμακοποιοί  οικονομολόγοι).

Σύμφωνα με το PoliceVoice, οι σπουδαστές της Σχολής επισκέφτηκαν την Αλεξανδρούπολη και φορώντας την στολή εξόδου με τα σπαθάκια τους, επέλεξαν μία καφετέρια για να καθίσουν. Ο μουσουλμάνος καταστηματάρχης τους έδιωξε λέγοντας πώς στο μαγαζί του δεν είναι επιθυμητοί οι ένστολοι.

Αυτή η συμπεριφορά σύμφωνα με τον νόμο είναι ποινικώς κολάσιμη και δεν γνωρίζουμε αν η πολιτεία που έχει την ευθύνη της ισονομίας και της ισοπολιτείας στην Θράκη θα εφαρμόσει τον προβλεπόμενο νόμο. 

Αυτός ο τύπος που προφανώς έχει δεδομένο το μεροκάματό του από πηγές που όλοι γνωρίζουν από που έρχονται τα “μαύρα” για να στηριχθεί η επιχείρηση του, όπως και δεκάδες άλλες επιχειρήσεις μουσουλμάνων συμπολιτών μας,  επιβεβαιώνει τον κανόνα τελικά στην Θράκη αλλά και την προσπάθεια, να περάσει η λογική ότι εδώ υπάρχει “συνδιοίκηση”.

Θα έπρεπε ήδη ο δήμος Αλεξανδρούπολης μαζί με την πολεοδομία και το υγειονομικό να τον είχαν “κλείσει” και οι Αλεξανδροπουλίτες που του αφήνουν μεροκάματο έπρεπε ήδη να είχαν μαζέψει το “ποδάρι” τους και το πορτοφόλι τους από την συγκεκριμένη επιχείρηση.