ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, σε βάρος 16χρονου ημεδαπού, διότι, όπως προέκυψε την 11-6-2016 το πρωί, διέρρηξε οικία, σε χωριό της Ορεστιάδας, προκαλώντας φθορές σε αυτή, χωρίς όμως να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό της.
Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, διότι, όπως προέκυψε την 9/10-3-2017, διέρρηξε οικία, στην Ορεστιάδα και αφαίρεσε από το εσωτερικό της διάφορα είδη προικός και μία τσάντα.
 
 

 

 
 

 

 

   
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

 

Συνελήφθη την 9-5-2017 το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 40χρονος ημεδαπός, διότι, όπως προέκυψε, το χρονικό διάστημα από 2-5-2012 έως 9-5-2017, προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της επιχείρηση του, στην πόλη της Ξάνθης.    

 

Συνελήφθη 57χρονος υπήκοος Βουλγαρίας ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 13 μη νόμιμους μετανάστες

 

Συνελήφθη σήμερα (10-5-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 57χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες. Οκτώ (8) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν, τέσσερις (4) υπήκοοι Μπανγκλαντές και ένας (1) υπήκοος Ινδίας.

 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 57χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες.

 

Συγκεκριμένα, ο δράστης είχε αποκρύψει τους διακινούμενους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του οχήματος, η οποία ήταν έμφορτη με ξύλινες παλέτες.

 

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.