Τις τελευταίες μέρες η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθεί να μας πείσει ότι διαπραγματεύεται σκληρά. Ότι προσπαθεί να κλείσει την αξιολόγηση κάνοντας το καλύτερο για την χώρα. Στο τραπέζι έχουν πέσει όλα τα καυτά θέματα: συντάξεις, εργασιακά δικαιώματα, αφορολόγητο και ενέργεια (πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ). Όσο και να προσπαθήσει όμως η κυβέρνηση με τα παπαγαλάκια της, δεν μπορεί να μας κοροϊδέψει.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι από αυτή τη διαπραγμάτευση, αυτός που θα βγει χαμένος θα είναι ο ελληνικός λαός. Γνωρίζουμε ότι τα μέτρα που θα προκύψουν θα συνεχίσουν τον δρόμο της εξαθλίωσης του λαού, που χαράζουν από κοινού Κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ. Θα μειώσουν κι άλλο τις συντάξεις. Θα διαλύσουν ακόμα περισσότερο τα ελάχιστα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα που μας έχουν μείνει, με την απελευθέρωση των απολύσεων, τον χαρακτηρισμό απεργιών ως παράνομες, την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων. Θα ξεπουλήσουν κι άλλο την χώρα, χαρίζοντας αυτή την φορά την ενέργεια.

Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν συμφωνίες στην πλάτη μας.

Δεν πρέπει να πιστέψουμε ότι η πολιτική διάλυσης της χώρας και εξαθλίωσης του λαού είναι μονόδρομος.

Μέσα από τα σωματεία και τους συλλόγους μας, με μαζικές κινητοποιήσεις, να βάλουμε φρένο στην μνημονιακή πολιτική Κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ. Να μην επιτρέψουμε την επιβολή άλλων μέτρων.

Να φωνάξουμε ότι δεν αντέχουμε άλλα μνημόνια. Δεν θέλουμε να ζούμε άλλο με τον βραχνά του χρέους. Δεν θέλουμε να μας επιβάλει η Ευρωζώνη και  η ΕΕ τι θα κάνουμε. Θέλουμε να σταματήσει το ξεπούλημα της χώρας.

Με μαζικούς και διαρκείς αγώνες μπορούμε να ανατρέψουμε την πολιτική που μας επιβάλουν και να ακολουθήσουμε έναν νέο δρόμο προς όφελος του λαού.

 

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΕΥΡΩ-ΧΡΕΟΣ

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 11:00