Δεν πιστεύω να τον πούνε και πάλι φασίστα;

Με ανακοίνωση του και πάλι στο «φασιστικό» Facebook,  ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού, ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στη να πραγματοποιηθεί για 52η χρονιά το καρναβάλι της Ξάνθης.

Ξάνθη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ευχαριστήριο

Οι Θρακικές Λαογραφικές Εορτές – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2017 ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία για 52η χρονιά. Στην επιτυχία αυτή συμβάλλατε όλοι τα μέγιστα, ώστε να διατηρηθεί η παράδοση, τα ήθη και έθιμα του τόπου αλλά και να συνδεθούν όλα αυτά με το παρόν και το σύγχρονο τρόπο αντίληψης και διασκέδασης.
Το κεντρικό γεγονός των εκδηλώσεων, η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου 2017 απέδειξε για ακόμη μία φορά πως όλοι μαζί με κέφι και πνεύμα συνεργασίας μπορούμε να κρατήσουμε υψηλά το επίπεδο και να προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Η εικόνα αυτή είναι επιθυμία και στόχος να διατηρηθεί και να βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο.
Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα για τη συνδρομή και συνεργασία. Θα συνεχίσουμε δυναμικά για να κρατήσουμε μαζί την Ξάνθη στην κορυφή των επιλογών όλης της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού
Πασχάλης Λύρατζης

Αρχή φόρμας