Σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Ολβίου που  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 17:00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Νέου Ολβίου παρουσία Δημοτικών Συμβούλων, πλήθος Δημοτών, αλλά και με τη συμμετοχή του συνθέτη – τραγουδιστή Βασιλειάδη Ευστάθιου, ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Συλλόγου για το έτος 2017.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης, Αρχιμανδρίτης, π. Σωφρόνιος, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ξάνθης,                       κ.κ. Παντελεήμων.

Ο κ. Θωμάς Μίχογλου στον εγκάρδιο χαιρετισμό και τις ευχές του για Υγεία, Εργασία, Αλληλεγγύη, Αισιοδοξία το 2017, τόνισε πως ο Δήμος γίνεται ισχυρός όσο ποτέ. «Με την προσπάθεια ενίσχυσης όλων των υπηρεσιών αριθμητικά και ποιοτικά θα πάμε καλύτερα. Ως μια γροθιά εργαζόμενοι του Δήμου, Δημοτική Ομάδα, Πρόεδροι και Σύμβουλοι των Τοπικών Κοινοτήτων και ενεργοί πολίτες εργάζονται, δρουν και ενεργούν ώστε να κάνουν έργα αντάξια του τόπου μας, του Δήμου της Συμμετοχής, της Αισιοδοξίας, της Ελπίδας και της Καινοτομίας.»

Ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε επίσης ότι το έργο του Δήμου σε καμία περίπτωση δε θα ανατραπεί λόγο της γραφειοκρατίας ή της δύσκολης περιόδου για την Χώρα μας.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Χ. Κουτσομιχάλης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Π.Π.Α.Π. και Δημοτικός Σύμβουλος Χ. Σπυριδόπουλος, ο Πρόεδρος της Α/βθιας Σχολικής Επιτροπής και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δ. Παπαδόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Α. Λουκμακιάς, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ολβίου κ. Ε. Βαχαρέλης καθώς και πλήθος κόσμου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο συνδημότης κ. Ευστάθιος Βασιλειάδης με καταγωγή από το Ν. Όλβιο, ο οποίος παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Τοπείρου. Ο Ευστάθιος Βασιλειάδης είναι συνθέτης, τραγουδιστής και συμμετέχει σε διάφορα σχήματα έντεχνου και παραδοσιακού τραγουδιού. Η μοναχική απόλυτα επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία, έχει επιβραβευτεί από τον προσωπικό του δίσκο που έχει κυκλοφορήσει με πολύ καλές κριτικές.