Πολύ καλό χαρακτήρισε ο δήμαρχος Ξάνθης τον ισολογισμό, κατά την διάρκεια της συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης και συνεχίζοντας ανέφερε ότι «τις παρατηρήσεις των ορκωτών λογιστών θα πρέπει να τις χρησιμοποιήσουμε και να τις δούμε σαν εργαλείο που θα μας βοηθήσει  να γίνουμε καλλίτεροι και κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσουμε, τα πράγματα τα οποία ήταν στρεβλά όταν τα παραλάβαμε, να τα διορθώνουμε. Ήδη άρχισε η οικονομική υπηρεσία να οργανώνει την ηλεκτρονική αποθήκη και γνωρίζουμε τι γίνεται με τα υλικά που μπαίνουν στον δήμο».

Στην συνέχεια ο δήμαρχος έκανε αναφορά στην νομική υπηρεσία του δήμου όπου παρίσταται σε όλα τα δικαστήρια προκειμένου να στηρίξει τα συμφέροντα του δήμου για να τονίσει ότι πολλές από τις παρατηρήσεις των ορκωτών λογιστών είναι πράγματα που έρχονται από το παρελθών.

Κάνοντας αναφορά για τον ισολογισμό του 2014 ανέφερε ότι από εκείνες τις παρατηρήσεις που υπήρχαν διορθώθηκαν πολλά.

Απαντώντας στην ερώτηση του Ν. Ανταμπούφη για τον ΣΔΑΝΞ ανέφερε ότι η στάση όλων των δημάρχων της Ξάνθης απέναντι στην απόφαση της ΔΙΑΜΑΘ είναι ενιαία και σίγουρα οι επόμενες κινήσεις θα δικαιώσουν την παραμονή του ΣΔΑΝΞ στο καθεστώς που υπάρχει. «Εγγυώμαι ότι δεν θα χαθεί καμία θέση εργασίας από τους εργαζόμενους του ΣΔΑΝΞ άλλωστε υπάρχει η καλή διάθεση του προέδρου της ΔΙΑΜΑΘ».