Λαϊκίζει η Λαϊκή Ενότητα Ξάνθης

 

Επιτέλους θα πρέπει να μάθουν οι πολιτικοί οργανισμοί, όσο «προοδευτικοί» και αν είναι, ότι η επίσημη γλώσσα του κράτους είναι η Ελληνική.

Θα πρέπει επιτέλους τα κόμματα που λαϊκίζουν μπας και μαζέψουν κανέναν μειονοτικό ψήφο ότι στον δημόσιο λόγο χρησιμοποιείται η επίσημη γλώσσα του κράτους.

Δεν έχει κανένας τίποτε με την Τουρκική Γλώσσα και καλά κάνει ο καθένας στην ιδιωτική του ζωή να μιλάει όποια γλώσσα θέλει και καταλαβαίνει. Όμως και στον δημόσιο λόγο; Φτάνει πια.

Ας πάψουν οι επίσημοι φορείς να διασύρουν την Χώρα. Ας αρχίσουν πρώτα αυτοί να σέβονται κάθε τι Ελληνικό. Φτάνει πια το «άδειασμα» συνειδήσεων για λίγους μειονοτικούς ψήφους.

Καταλαβαίνουν όλοι την ανάγκη ενός κόμματος που οι δημοσκοπήσεις δεν το «βλέπουν» στην βουλή ότι μπορεί να χρησιμοποιεί όποια λαϊκίστικα «τερτίπια» θέλει, αλλά φτάνει ποια με την Τουρκολαγνεία.

Οι αριστεροί προοδευτικοί δεν κατάλαβαν ότι απευθύνονται σε Έλληνες πολίτες και ότι οι Έλληνες πολίτες στον δημόσιο λόγο χρησιμοποιούν την επίσημη γλώσσα, τα επίσημα σύμβολα και την επίσημη θρησκεία του κράτους;

Φτάνει ποια με τα «προοδευτιλίκια» σας. Τιμήστε την Χώρα στην οποία αναπνέετε και δραστηριοποιείστε πολιτικά.