«Σπάνε»  αυτοκίνητα, κλέβουν ταξιδιωτικά έγγραφα και τα πουλάνε σε λαθρομετανάστες

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, σπείρα διαρρηκτών αυτοκινήτων,  κλέβει ταξιδιωτικά έγγραφα  και τα πουλά στους λαθρομετανάστες έναντι του ποσού των 1000 ευρώ.

ΧΡΩΜΑΤΑ-3 ΑΓΓΕΛΙΑ 6Σύμφωνα με  Βουλγάρα υπήκοο, η οποία μεταφέρει πάθημα συγγενικού της προσώπου που  έκανε τις διακοπές της σε γνωστή παραλία της ΑΜΘ,  αναφέρει ότι  «χτύπησαν» το αυτοκίνητό της και τις έκλεψαν μαζί με τα χρήματα τα ταξιδιωτικά της έγγραφα, διαβατήριο, ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης όπου μετά από έρευνα της αστυνομίας, αυτά βρέθηκαν σε χέρια λαθρομεταναστών.

Όπως η ίδια  ισχυρίζεται, την ημέρα που έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου της, όχι σε ελεγχόμενο παραλιακό παρκινγκ, «χτύπησαν» και δυο οχήματα από Έλληνες λουόμενους.

Μέχρι στιγμής η πηγή μας στην Αστυνομία δηλώνει άγνοια του γεγονότος και μας παραπέμπει στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας.

 

Περιμένουμε την επιβεβαίωση ή μη της πληροφορίας μας από την Αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα τέτοια κρούσματα στις παραλίες της Ξάνθης δεν υπήρξαν, πράγμα που σημαίνει ότι η σπείρα είναι «εισαγόμενη» και έδρασε για λίγες ημέρες στη Περιφέρεια, άλλαξε «στέκι» και  κατά πάσα πιθανότητα έχει  σχέση με κυκλώματα διακίνησης μεταναστών.

Όπως και αν έχει η ιστορία, καλό είναι να μην αφήνουμε τα ταξιδιωτικά μας έγγραφα όταν παρκάρουμε το όχημα μας, γιατί κανένας δεν ξέρει σε τι χέρια μπορεί να βρεθούν.

Σημειώνουμε δε ότι η πηγή μας είναι αξιόπιστη.

Untitled XASAPIS 5