Σύμφωνα με την ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, επικρατέστερη Διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης, φέρετε να τοποθετείται η εκπαιδευτικός σύζυγος του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Χατζηθεοδώρου.  Ποιος μίλησε για αξιοκρατία; Για ισονομία; Για δικαιοσύνη; Μα φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε «εκπαιδευτικούς» ρυθμούς ΣΥΡΙΖΑ το Νοσοκομείο της Ξάνθης. Νέα Διοικήτρια (;) η σύζυγος Χατζηθεοδώρου

 
Η σύζυγος του Γραμματέα της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, κα ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ, φέρεται να είναι η επικρατέστερη Πρόεδρος – Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν από την επιλογή που θα κάνει το

Υπουργείο Υγείας και ο «ιδιόρρυθμος» αρμόδιος Υφυπουργός κος Πολάκης.

Οι τοποθετήσεις όχι ειδικών, αλλά «ημετέρων» στα πολύπαθα νοσοκομεία της χώρας συνεχίζονται, με τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση να βιάζονται (;) να τοποθετήσουν ανθρώπους άμεσα ελεγχόμενους και φυσικά κομματικά πειθαρχημένους.
Αν επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη πληροφορία, που δεν είναι από την «στρατόσφαιρα της φαντασίας», αλλά από δεδομένα που τείνουν να γίνουν αποδείξεις, τότε δεν έχουμε παρά να αναγνωρίσουμε στον Γραμματέα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ την απόλυτη ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ: τρείς βουλευτές στο γραφείο του και χωρίς δικής τους πολιτική έδρα, δικούς του τοποθετημένους σε διάφορους οργανισμούς και διοικήσεις και τώρα η σύζυγος – καθηγήτρια Μ.Ε. κα ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ στη θέση της Προέδρου – Διοικήτριας του Νοσοκομείου.