Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Μαντέψτε. Ο Χ. Δημαρχόπουλος δεν κινδυνεύει ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε από τον Μπένη ούτε από τον Τσιακίρογλου ούτε από τον Καμαρίδη.
Ο Δήμαρχος κινδυνεύει να χάσει τον δήμο στις επόμενες εκλογές από τον ίδιο του τον ευατό εαυτό και γιατί ακόμη δεν έχει «δέσει» την ομάδα του. Ίσως γιατί αρκετά από τα πρωτοκλασάτα του στελέχη ακόμη δεν μπορούν να τον εμπιστευτούν. Αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Ο εφησυχασμός του δημάρχου ότι έχουμε ακόμα καιρό μπροστά μας για τις άλλες εκλογές δεν στέκει γιατί ο χρόνος κυλά αμείλικτος και αυτήν του την αδράνεια θα την πληρώσει πολύ ακριβά.
Η άλλη πλευρά του νομίσματος είναι ένα νέο πρόσωπο που προέρχεται από την κεντροδεξιά γόνος Ξανθιώτικης πολιτικής οικογένειας και με μεγάλο έρεισμα στην κοινωνία της Ξάνθης.
Δεν είναι καθόλου δύσκολο να προσεταιριστεί τα ικανά στελέχη από όλο το πολιτικός φάσμα του Δημοτικού Συμβουλίου πλην της αριστερής πτέρυγας και να διεκδικήσει τον δήμο γιατί μέχρι τώρα ως επικεφαλής σωματείων έχει αποδείξει ότι εμπνέει τα στελέχη που τον ακολουθούν. Είναι ξεκάθαρος στις κουβέντες του και ντόμπρος. Δεν είναι πολιτικάντης, είναι πολιτικός και κυρίως προέρχεται από τον επιχειρηματικό τομέα. Αυτόν σίγουρα πρέπει να τον φοβάται ο Δημαρχόπουλος στις επόμενες εκλογές. Περισσότερα δεν μπορούμε να γράψουμε γιατί δεν μας επιτρέπετε. Όμως… όταν αποφασίσει να πει δημόσια την επιθυμία του να κατέβει για να πάρει τον δήμο, είμαστε βέβαιοι ότι με τον Χ. Δημαρχόπουλο σαν αντίπαλο του, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα πάρει τον δήμο.
Για αυτό αγαπητέ μου δήμαρχε προλαβαίνεις να συσπειρώσεις την ομάδα σου και να κάνεις τους Ξανθιώτες να μιλούν για τον δήμαρχό τους.