Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διεύθυνση της επίσημης ηλεκτρονικής σελίδας των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης είναι το www.carnivalofxanthi.gr
Δημιουργήθηκε πάνω σε σύγχρονη δυναμική πλατφόρμα, με στόχο την εύκολη διαχείριση και ενημέρωση της. Έτσι ο κάθε επισκέπτης, του δήμου μας και μη, μπορεί να ενημερωθεί εύκολα για τα δρώμενα του θεσμού, τις εκδηλώσεις, τα νέα, τις στολές των συλλόγων, καθώς και για άλλες χρηστικές πληροφορίες.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην ανάδειξη των πολιτιστικών συλλόγων και των υπηρεσιών τους προς τους επισκέπτες. Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε μια μικροσελίδα κάθε συλλόγου μέσα στην επίσημη αυτή σελίδα, ώστε να αναδείξει κάθε σύλλογο και να καταστήσει εύκολη την ενημέρωση βασικών πληροφοριών προς τους επισκέπτες, καθώς και την εύκολη επικοινωνία μεταξύ τους.
Τέλος η νέα ηλεκτρονική ιστοσελίδα διαθέτει δυο εφαρμογές για smartphone android από τις οποίες μπορεί ο χρήστης να έχει εύκολη πρόσβαση μέσα από το κινητό του τηλέφωνο και να ενημερώνεται άμεσα με κάθε νέα ανακοίνωση.
Οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική σελίδα που περιέχει περιεχόμενο που υπόκειται στον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας, δεν έχει καμία έγκριση από το Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης. Όλοι μαζί προβάλουμε και στηρίζουμε τον μεγάλο αυτόν θεσμό των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών, χωρίς όμως να επιτρέψουμε να γίνει αντικείμενο κερδοφορίας και οικονομικής εκμετάλλευσης.
Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης θα διερευνήσει τις διάφορες καταγγελίες ώστε να διασφαλίσει τον ίδιο τον θεσμό.