Όπως δείχνουν τα πράγματα άρχισε ένας κύκλος επαφών μεταξύ των δύο ΥΠΕΞ Ελλάδος και Σκοπίων και όπως αντιλαμβανόμαστε αυτό γίνεται μόνο και μόνο για να μένει «ανοιχτή» η πόρτα ξεχνώντας τις αλυτρωτικές βλέψεις του κρατιδίου και την φιλοξενία των Ελληνικών Επιχειρήσεων στον τόπο τους.
Αν μπορεί κανείς να αντιληφθεί ότι είναι καλλίτεροι στην διαχείριση των προβλημάτων τους από την χώρα μας ενώ έγιναν κράτος μόλις πριν από λίγα χρόνια σε σχέση με την Χώρα μας και έχουν το σοβαρότατο πρόβλημα με τους Αλβανούς και μιλάνε με μία Χώρα σαν την δική μας ισότιμα και με «τσαμπουκα»…Μάλλον κάτι δεν γίνεται καλά στο ΥΠΕΞ.

Όπως διαβάσαμε στον τύπο ο ΥΠΕΞ κ. Κοτζιάς συναντήθηκε με τον ομόλογο του των Σκοπίων κ. Νίκολα Πόποσκι για να γίνουν ποιο συγκεκριμένα τα 11 βήματα καλής θέλησης σε πολλούς τομείς.
Κατά την ταπεινή μας άποψη είναι αδιανόητο να συζητά κανείς για δευτερεύοντα πράγματα όταν το πρωτεύον που είναι ο σεβασμός στην Χώρα μας το βάζει η κυβέρνηση κάτω από το χαλί όπως και όλες οι άλλες εδώ και πολλά χρόνια.
Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θα συζητηθεί πάνω στα άλλα θέματα, αλλά γίνονται βήματα καλής θέλησης, όταν και από την άλλη πλευρά υπάρχει καλή θέληση.
Προφανώς το ΥΠΕΞ ξέρει κάτι παραπάνω από τους Έλληνες πολίτες