Η πλάκα είναι ότι η frontex μας έκανε και την… δύσκολη όταν της ζητήσαμε να έρθει να βοηθήσει να φυλάξουμε τα σύνορα της Ευρώπης.
Γιατί άραγε;
Η απορία λύθηκε λίγες ημέρες μετά όταν η Μέρκελ και οι τοκογλύφοι δανειστές μας, απαίτησαν από την Χώρα μας, να κάνουν οι άνθρωποι της Frontex που όλοι γνωρίζουν από ποιούς παίρνουν εντολές, ότι θέλουν, όποτε θέλουν και χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα Έλληνα Πολίτη, πολύ περισσότερο σε καμιά κυβέρνηση.
Για αυτό μας έκαναν τις… δύσκολες.
Εγώ πάντως εκείνο που ξέρω είναι ότι τα Ελληνικά σύνορα τα φυλάει ο Ελληνικός Στρατός, τώρα, αν οι δικοί μας μαθητευόμενοι μάγοι της πολιτικής, το άλλαξαν δέν το ξέρω. Όμως όταν η Frontex θα κάνεις κοινές περιπολίες με το ναυτικό της Τουρκίας στα Ελληνικά Χωρικά ύδατα με απαίτηση της Μερκελ και των Γερμανικών συμφαιρόντων, εκεί το παραμύθι χοντραίνει και καλά θα κάνουν οι κυβερνώντες να ανοίξουν τα μάτια τους και να μην μπλέξουν την Χώρα ακόμη περισσότερο από τα χάλια που την έφεραν.
Μέχρι τώρα νομίζαμε τουλάχιστον ότι ο εχθρός της Χώρας είναι η Τουρκία. Ας μη βάλουμε λοιπόν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα, γιατί τελικά αποδεικνύεται ότι είμαστε πρόβατα από την στιγμή που ψηφίζουμε κυβερνήσεις οι ο οποίες είναι ανίκανες να φυλάξουν ακόμη και τα σύνορα μας.
Α.Π.