“Στόχος της κυβέρνησης είναι «να βγούμε από την κρίση με την κοινωνία όρθια», τόνισε η κυβερνητικής εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό “Flash”.
Αυτό το κρατούμε. Μπορεί η ίδια να είναι και όρθια και γερή όμως όση ώρα ετούτη χόρευε η κοινωνία παραμένει ανήμπορη και ξαπλωμένη. Πολιτικός δεν συμαίνει λέμε μερικές ξύλινες κουβέντες και μετά το ρίχνουμε στον χορό;
Αυτά είπε η κ. Γεροβασίλη η οποία αφου έκοψε τις συντάξεις, φορολόγησε άγρια τους επιχειρηματίες βοηθώντας έτσι να αυξηθεί η ανεργία, αφού πήρε την βουλευτική της αποζημίωση από τους συνταξιούχους, την φορολόγηση τών αγροτών, των επιχειρηματιών που κλείνουν τις επιχειρήσεις τους, βγήκε να ξεσκάσει.
Άφερημ.
Η διοίκηση δια του παραδείγματος.
Καλά κάνει η κυρία Γεροβασίλη και διασκεδάζει αλλά, να διασκεδάσει πρώτα με τα λεφτά που θα βγάλει από την δική της δουλειά, αφού χορτάσει τους ανέργους και πεινασμένους αυτής της Χώρας, αφού βοηθήσει να ανοίξουν δουλειές για να βρούνε μεροκάματο αυτής της πεινασμένης χώρας οι πολίτες.
Δεν μπορώ να μην πω συγχαρητήρια στον Τέρενς Κουίκ γιατί όταν κάποια στιγμή που στα πλαίσια του ρεπορτάζ βρέθηκα σε χώρο που έτρωγε λιτά σε κάποιο εστιατόριο της Ξάνθης, του ζήτησα να φωτογραφίσω αυτόν και τους άλλους συνδαιτημόνες πολιτικά πρόσωπα του νομού, ευγενέστατα μου είπε: “Σε παρακαλώ μην βγάζεις το τραπέζι. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που τα βγάζουν δύσκολα πέρα”.
Είναι η στιγμή που ο δημοσιογράφος έρχεται σε δύσκολη θέση στην λογική να αποτυπώσει το θέμα δεν υπολογίζει αυτό ακριβώς που είπε ο κ. Κουικ. Σεμνά ταπεινά.
Σαφώς και παρεξηγήσαμε ίσως όλοι την κ. Γεροβασίλη, όμως, από την άλλη, είναι κρίμα όταν ο λαός στενάζει στην προσπάθεια του να ανορθωθεί η Χώρα και να ξαναβρεί τον ρυθμό της, οι κυβερνώντες να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Α.Π.