Σύλληψη 57χρονου υπηκόου Τουρκίας για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και αποδοχή -διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθη χθες (18-10-2015) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 57χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, ο 57χρονος οδηγώντας Ι.Χ.Φ. ρυμουλκού μετά ρυμουλκούμενου, με τούρκικες πινακίδες κυκλοφορίας, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι το ρυμουλκό και το ρυμουλκούμενο είναι καταχωρημένα από τις Αρχές της Βουλγαρίας, ως κλαπέντα, υπεξαιρεθέντα, απωλεσθέντα.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.