Θα μας δείρει δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης, είπε, χάριν αστεϊσμού. Ένας δημοτικός σύμβουλος με μεγάλη πολιτική ιστορία στην πλάτη του χθες το απόγευμα, λίγο πριν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Επιμελητήριο είπε ότι θα μας «δείρει» γιατί λέει, εκθέτουμε τον δήμο με αυτά που γράφουμε.
Να ξεκαθαρίσουμε ότι τον εν λόγο δημοτικό σύμβουλο τον αγαπάμε, τον σεβόμαστε και εκτιμούμε την πολιτική του δράση αλλά και την επαγγελματική του ζωντάνια στον ιδιωτικό του βίο και σαφώς δεν μένουμε σε αυτό που είπε.
Θα προσπαθήσουμε όμως να κατανοήσουμε τον τρόπο που σκέφτονται οι άνθρωποι που βρίσκονται πολλά χρόνια στην εξουσία.
Ο λόγος που ο εν λόγο δημοτικός σύμβουλος θέλει να μας…δείρει είναι γιατί στο προχθεσινό μας άρθρο γράψαμε ότι ο δήμος στην ουσία «φιμώνει» τους νέους ανθρώπους και μιλούμε για το ρεπορτάζ που ανέδειξε ο Μαχητής και η xanthitimes.gr στο θεατράκι, απέναντι από τον ΟΤΕ όπου οι νεαροί της θεατρικής ομάδας, παράτησαν τις καφετέριες και το facebook για να δημιουργήσουν πολιτισμό, δεν είχαν μια μικροφωνική για να ακουστεί η φωνή της.
Του είπανε ότι το κακό xanthitimes.gr στο άρθρο του, παρουσιάζει τον δήμο ως αδιάφορο στο συγκεκριμένο θέμα και τούρθε η διάθεση να μας δείρει.
Θα επαναλάβω για πολλοστή φορά. Ο τρόπος που έμαθαν να διοικούν τον τόπο οι παλιοί ήταν καλός για τις περασμένες δεκαετίες. Τώρα όμως οι διοικούντες θα πρέπει να βρούνε λύσεις για τα απλά και τα καθημερινά. Αυτά που ανεβάζουν την διάθεση των νέων ανθρώπων και τους σπρώχνουν να να δημιουργήσουν να προσφέρουν στον τόπο χτίζοντας και όχι γκρεμίζοντας.
Ας σταθεί λοιπόν αρωγός ο δήμος Ξάνθης σε αυτούς τους νέους με οποιοδήποτε κόστος και Ας μας…δείρει.

https://www.xanthitimes.gr/o-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%86%CE%B9%CE%BC%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF/