Επιμένει ο Δρεμσίζης. Δικαίωμα λόγου ναι, αλλά όχι αερολογίες

Μεταφέραμε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Δρεμσίζη την γκρίνια και τα παράπονα των συναδέλφων του δημοτικών συμβούλων για την καταστρατήγηση του κανονισμού λειτουργίας του ΔΣ, σε ότι αφορά τον χρόνο της πρωτολογίας και της δευτερολογίας των αρχηγών των παρατάξεων και η απάντηση του ομολογουμένως μας άφησε άφωνους.
Η πρώτη του αντίδραση ήταν ότι τηρείται ο χρόνος των επικεφαλής των παρατάξεων που ορίζεται στα 7 λεπτά για την πρωτολογία και στα 3 λεπτά για την δευτερολογία και μάλιστα η γραμματέας του προεδρείου κυρία Μιχαλοπούλου Αλίκη κρατά επακριβώς τον χρόνο και τον ενημερώνει μόλις αυτός φτάσει στο τέλος του.
Τώρα γιατί οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι μόλις παίρνει το λόγο ο κ. Ανταμπούφης βγαίνουν από την αίθουσα κουρασμένοι, αυτό μάλλον δεν ήξερε να μας το πει ο κ. πρόεδρος.
Εν κατακλείδι μπορεί να συμβαίνουν τα εξής.
Ή τα δικά μας ρολόγια δεν πάνε καλά ή της κ. Μιχαλακοπούλου ή ο κ. Δρεμσίζης φοβάται μην κακοχαρακτιριστεί αν «κόψει» κάποιον από τους αρχηγούς των παρατάξεων λέγοντας του ο χρόνος του τελείωσε.
Το πιθανότερο είναι να έχει αντιληφθεί διαφορετικά την έννοια της Δημοκρατίας και το δικαίωμα λόγου των συμβούλων αφού έκλεισε την κουβέντα του μαζί μας λέγοντας το εξής αμίμητο. «Οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης και ποιο συγκεκριμένα όσοι έχουν κάποιο πόστο έχουν τον τρόπο μέσω των έργων τους να προβάλλονται περισσότερο στην κοινωνία της Ξάνθης ενώ οι της αντιπολίτευσης ο μόνος τόπος για να ακουστούν είναι το δημοτικό συμβούλιο».
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Δική μας υποσημείωση. Να ακουστούν αγαπητέ μου πρόεδρε γιατί να μην ακουστούν, όμως να λένε και κάτι. Όχι αερολογίες.