Τελικά οι ανύπαντροι παράνομοι μετανάστες δεν χωράνε στην Καβάλα;

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ

Μάθαμε ότι στην Καβάλα οι παράνομοι μετανάστες έκλεισαν τον κεντρικότερο δρόμο, διαμαρτυρόμενοι γιατί οι κακοί Έλληνες που δεν τους θέλουν, έβαλαν επίτηδες ανύπανδρους παράνομους μετανάστες στον χώρο φύλαξης τους.

Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά, αυτοί οι κύριοι που μας σβερκώθηκαν με την ανοχή της κυβέρνησης Τσίπρα έχουν την απαίτηση οι Έλληνες, να γνωρίζουν τα των εθίμων τους και ότι πρέπει να τους κάνουμε το χατίρι να βάλουμε χώρια τους Σουνίτες από τους Σιίτες τους  παντρεμένους από τους ανύπαντρους και πάει λέγοντας.

Σαφώς και αυτό είναι πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα και σαφώς ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να δώσει στους συνομιλητές του να καταλάβουν ότι αυτοί οι άνθρωποι, ήρθαν στον τόπο μας φιλοξενούμενοι και ότι στην χώρα τους μπορούν να κάνουν όπως θέλουν, να ξεχωριστούν όπως θέλουν κι να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα όπου θέλουν.

Είναι υποχρεωμένοι ως φιλοξενούμενοι να σεβαστούν τις αρχές αυτού του τόπου.

Ήθελα να ήξερα οι συνεργαζόμενες με την κυβέρνηση   ΜΚΟ τι λένε στους παράνομους μετανάστες όταν τους κουβαλάνε στην Χώρα μας; Μήπως τους λένε από όπου περνάτε στην Ελλάδα διαλύστε το σύμπαν;

Και μία ερώτηση προς την αστυνομική διεύθυνση Καβάλας. Αν ήταν Έλληνες Αγρότες ή εργαζόμενοι και έκλειναν τον δρόμο – δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτοί οι άνθρωποι που ήρθαν παράνομα στον τόπο μας με το πρόσχημα να γλυτώσουν τις ζωές τους από τον πόλεμο – ότι ζήτησαν άδεια να καταλάβουν τον δρόμο για να διαμαρτυρηθούν και η αστυνομική διεύθυνση τους την έδωσε- την έχω ικανή στο πνεύμα της δημοκρατίας να το κάνει, αλλά λέμε τώρα. Και ξαναρωτάμε την αστυνομική διεύθυνση της Καβάλας αν είχαν καταλάβει τον δρόμο Έλληνες αγρότες ή τίποτα εξαθλιωμένοι εργαζόμενοι θα τους είχε σπάσει τα κεφάλια;

Πάντως οι άνθρωποι που όπως λένε οι πληροφορίες έβαλαν τους ανύπανδρους κοντά στις παντρεμένες έχουν ευθύνη. Γιατί κύριε πριν πιάσεις τους παράνομους μετανάστες και τους κλείσεις στο hot spot δεν ρωτάς τους παντρεμένους παράνομους μετανάστες, αν θέλουν κοντά στις μπουργκοφόρες γυναίκες, ανύπανδρους παράνομους μετανάστες; Πάντρεψε τους πρώτα – έχω ικανή την κυβέρνηση Τσίπρα και για αυτό – και μετά βάλτους μαζί με τους άλλους παρέα.

Δεν κουρευόμαστε λέω εγώ πρωί πρωι;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΥΛΙΚΙΑΝΟΣ