Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Άκουσα σήμερα το πρωί με μεγάλη προσοχή τις δηλώσεις του κ. Ζειμπέκ και του οικονομολόγου – προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων, Νίκο Χατζόπουλο, αλλά κατέγραψα ακόμη την μεγαλύτερη   αγωνία των δημοσιογράφων της Κυβέρνησης (ΕΤ3) για το αν θα προλάβουν οι αγρότες μας να καλλιεργήσουν την κάνναβη με συμβολαιακη καλλιέργεια με την  Καναδική Εταιρεία την μοναδική στον κόσμο που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρων για την περιοχή μας(;)

Πολύ μεγάλη πρεμούρα να «αναπτύξουν» τον νομό οι βοηθοί και «συνεργάτες» δημοσιογράφοι των βουλευτών και της Καναδικής Εταιρείας. Αυτό οφείλω να ομολογήσω μου έκανε μεγάλη έκπληξη γιατί δεν είδα και ιδιαίτερο ενδιαφέρων από το κρατικό κανάλι για άλλες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή μας. Αυτό μπορεί κανείς να το δεχτεί αφού είναι δεδομένο ότι  εκτελούν εντολές των πολιτικών τους προϊσταμένων αλλά…

Μετά από έρευνα και σύμφωνα με ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν κάτι παραπάνω στο θέμα και την δραστηριότητα της εν λόγω Καναδικής Εταιρείας η οποία σημειωτέων δραστηριοποιείται μόνο στην Κολομβία, θα θέσουμε ένα αφελές ερώτημα.

Ως γνωστόν η εν λόγω Καναδική Εταιρεία δραστηριοποιείται μόνο στην Κολομβία και τώρα τελευταία ξαφνικά ανακάλυψε τις ιδανικές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Θράκη για την ανάπτυξη της εν λόγω καλλιέργειας.

Το δικό μας ερώτημα είναι γιατί αφού στην χώρα μας επικρατούν οι ίδιες ιδανικές για την καλλιέργεια συνθήκες  της κάνναβης με την Ισπανία, Ιταλία και Σαν Φραντζίσκο,  η Καναδική Εταιρεία, μέσω των συνεργατών της δεν έκανε κρούση;

Γιατί η εν λόγω εταιρεία έχει αναπτύξει την καλλιεργητική της δραστηριότητα μόνο  στην Κολομβία; Πάει πουθενά η σκέψη σας;

Μακριά από μας οι συνειρμοί αλλά τι να πει κανείς;

Πάντως ένα πουλάκι που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα μου είπε ότι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ της Ξάνθης προσπαθούν μέσα από αυτό το νταλαβέρι, να δημιουργήσουν μία νέα Συνεταιριστική Εταιρεία για να χτυπήσουν τον Κοντό και για να ελέγχουν τους Αγρότες.

Αλήθεια ή ψέματα θα δείξει.

Πάντως είναι περίεργο που εμφανίσθηκε ο επενδυτής από τον Καναδά πάνω που η Ξανθιώτικη Συνεταιριστική Εταιρεία και ο Αλέκος Κοντός σε συνεργασία με τους αγρότες πήγαν πολλά βήματα μπροστά την Εταιρεία και αυτό δεν έχει να κάνει με τον έλεγχο των Αγροτών αφού ως γνωστό η εν λόγω συνεταιριστική εταιρεία συνεργάζεται με παραγωγούς παγκόσμια.

Άρα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ της Ξάνθης πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα ελέγξουν τους Αγρότες οι οποίοι όπως πιστεύουν και θα τους ξαναψηφίσουν, λησμονώντας προφανώς ότι επί των ημερών διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, οι αγρότες είπαν το ψωμί ψωμάκι.