Κάθε μέρα κομμωτήριο και γυμναστήριο η κυρία…
Και όλα αυτά ξαφνικά, κάνοντας τον σύζυγο να ανησυχεί πως κάτι συμβαίνει! Άρχισε να υποψιάζεται πως κάτι άλλο έχει μπει στη ζωή της χωρίς όμως να είναι και απολύτως σίγουρος γι αυτό, γιατί ποιος άντρας συνειδητοποιεί πως η γυναίκα του, η δική του η γυναίκα ξαπλώνει σε άλλα κρεβάτια;

Στο θέμα μας…
Ένα βράδυ λοιπόν καθώς ο αγαπημένος σύζυγος έλειπε σε επαγγελματικό γεύμα η κυρία κανόνισε το δικό της γεύμα με γνωστό άντρα της πόλης αλλά και της… οικογένειας! Επιστρέφοντας στο σπίτι βλέπει πως η γυναίκα του λείπει και αρχίζει η πίεσή του να ανεβαίνει, σκεπτόμενος πως τελικά το κοριτσάκι του μπορεί να είναι σε κάποια άλλη αγκαλιά.

Περιμένει να επιστρέψει…
Η πόρτα ανοίγει και η μελαχρινή 35άρα δεν έχει ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο. Κακό σημάδι! Εκεί λοιπόν ο άντρας καταλαβαίνει πως πρέπει να πάρει δραστικά μέσα ώστε να καταλάβει αν χωράει κάτω από τη πόρτα ή όχι! Η πιο εύκολη λύση… Ντετέκτιβ!

Οι μέρες περνούσαν και όλα έδειχνα πως η σύζυγος ξεσαλώνει με έναν άντρα κατά 20 χρόνια μεγαλύτερό της και πολύ ευκατάστατο. Έτσι ο ντετέκτιβ ενημερώνει τον κερατά της υπόθεσης και ετοιμάζει μια βραδιά αξέχαστη για… όλους!

Ο άντρας λέει πως έχει επαγγελματικό ραντεβού,το κορίτσι φεύγει και εδώ ξεκινάει το μπέρδεμα. Ενώ εκείνη ήταν σίγουρη πως ο αγαπημένος της αντρούλης έχει πάει στο ραντεβού του, ετοιμάζεται για να συναντήσει τον άντρα που της έχει πάρει τα μυαλά.

Τι το ήθελε; Ο σπιούνος ντετέκτιβ ενημερώνει τον άτυχο άντρα για το που είναι και πάει να τους κάνει τη μεγάλη… ΕΚΠΛΗΞΗ!

Η πόρτα χτυπάει ενώ η νεαρή γυναίκα πίνει το ποτό της στο μπαλκόνι και το τρελό αγόρι μπανιαρίζεται. Χωρίς καμία ανησυχία και ανυποψίαστη ανοίγει τη πόρτα και τι να δει; Το στεφάνι της, η κολόνα του σπιτιού της είναι έτοιμη να πέσει πάνω της και να τη καταπλακώσει! 23.000 χρώματα άλλαξε μέχρι να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Οι φωνές του δε μπόρεσαν να μην ακουστούν μέχρι το μπάνιο με αποτέλεσμα ο λατρεμένος κουμπάρος να θέλει να μπει μέσα στο σιφόνι, αλλά ήταν αδύνατον. Το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι να βγει έξω και να αντικρίσει τον καλό του κατά τα άλλα φίλο!

Βγαίνει λοιπόν και ο νόμιμος άντρας της πέτρας του σκανδάλου κοκαλώνει καθώς βλέπει πως ο “δολοφόνος” ήταν ο αγαπημένος του κουμπάρος!

Ποιος είδε το Θεό και δε τον φοβήθηκε. Κυνηγητό από το δωμάτιο μέχρι τους πάνω ορόφους, από τους πάνω μέχρι τους κάτω! Ανεξέλεγκτη κατάσταση και το ξενοδοχείο ανάστατο από της φωνές και τα κυνηγητά. Όπως λένε οι πληροφορίες λόγο της φήμης τους προσπάθησαν μετά από αρκετή ώρα να λύσουν το θέμα με πολιτισμένο τρόπο, όπως και δεν έγινε….!

Μακρυά από μας και περαστικά στους υπόλοιπους!