ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ Ι.Θ.Τ.Π. ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ

 

Γίνεται κι εσείς μέλος-φίλος του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης. Βοηθείστε με τις σκέψεις, τις προτάσεις, τη φαντασία, αλλά και με την παρουσία σας, τον πολιτισμό της Θράκης.

Ο Σύλλογος Φίλων του Ι.Θ.Τ.Π από την ίδρυσή του (1998) έως σήμερα, στηρίζει με την ενεργή και εθελοντική συμμετοχή των μελών του, την εκπαιδευτική και πολιτιστική δράση του Ιδρύματος. Συμμετέχει στις εκδηλώσεις, καταθέτει προτάσεις, διευρύνει ορίζοντες και προοπτικές σ’ ένα φορέα που έχει αποδείξει την ευελιξία του να συνδυάζει το σεβασμό και την πίστη στη διάδοση της παράδοσης με νέα μέσα και τεχνικές.

Συμμετέχει επίσης με εκδηλώσεις στις γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, στις Θρακικές λαογραφικές γιορτές, οργανώνει μουσικές και ποιητικές βραδιές, παρουσιάσεις βιβλίων, ξεναγήσεις σε ιστορικούς τόπους, εκπαιδευτικές εκδρομές κ.α

Στηρίξτε κι εσείς με τον δικό σας τρόπο το Σύλλογο Φίλων του Ι.Θ.Τ.Π  με την εγγραφή μέλους στο μητρώο μελών του. Αφήστε τα στοιχεία σας στην ηλεκτρονική μας αίτηση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα του Ιδρύματος, 2541026635 το απόγευμα, για την έντυπη αίτησή σας.