Τελικά αποδεικνύεται στην πράξη πώς κάποιες επιλογές δεν “τραβάνε”. Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Χ. Κοτόπουλος της παράταξης του δημάρχου Μίχογλου και σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι και στους τρεις δημάρχους του Νομού Ξάνθης που δόθηκε το “χρίσμα” από την ΝΔ, δεν μπορούν να κρατήσουν ενωμένη την παράταξη τους. Τυχαίο;

Μετά τις αποστασιοποιήσεις δημοτικών συμβούλων από την παράταξη του Χ. Δημαρχόπουλου, ακολούθησε η αποψίλωση του Θ. Μίχογλου και είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν ανεξαρτητοποιήσεις συμβούλων και από την διοικούσα παράταξη του δήμου Αβδήρων.

Οι απαράδεκτες συμπεριφορές του δημάρχου είναι αυτές που ωθούν τους συμβούλους του Μίχογλου ένας ένας να ξεχωρίζουν τις θέσεις τους.

Ο Θ. Μίχογλου πληρώνει την αλαζονεία και φυσικά τις απανωτές λανθασμένες πολιτικές του επιλογές όπως αυτή με τον ψευτομουφτή και φυσικά τον “αγαπησιάρη” και “φιλεύσπλαχνο” Τούρκο Πρόξενο.

Ελπίζουμε οι επόμενες επιλογές που θα γίνουν από τον Κ. Μητσοτάκη να είναι λιγότερο προβληματικές για το κόμμα και φυσικά για τις κοινωνίες που θα διοικήσουν οι “γαλάζιοι” δήμαρχοι που σήμερα το παίζουν “ανεξάρτητοι” για να περάσουν καλά.