Συνελήφθησαν στη Σαμοθράκη και το νομό Καβάλας 7 άτομα για κατοχή ναρκωτικών

 

Συνελήφθησαν χθες και σήμερα, στη Σαμοθράκη και το νομό Καβάλας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Καβάλας, έξι (6) ημεδαποί, ηλικίας, 30, 26, 26, 24, 21 και 19 ετών και μία 32χρονη αλλοδαπή υπήκοος Γαλλίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

 

Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ και σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Σαμοθράκη, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τους τέσσερις (4) ημεδαπούς, ηλικίας 30, 26, 24 και 21 ετών και την 32χρονη υπήκοο Γαλλίας, διότι τους εντόπισαν να κατέχουν ναρκωτικές ουσίες. Συγκεκριμένα:

  • Στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκε μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης.
  • Στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκαν δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 6,4 γραμμαρίων.
  • Στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
  • Στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκε μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
  • Στην κατοχή της 32χρονης βρέθηκαν πέντε (5) αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό.

 

Επίσης, χθες το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας συνέλαβαν τον δεύτερο 26χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή του, μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 13,9 γραμμάριων.

 

Τέλος, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Καβάλα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας συνέλαβαν τον 19χρονο, διότι κατείχε μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

 

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο.

Συνελήφθη την 20-8-2017 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, διότι, εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς να κατέχει άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ όπως προέκυψε, για το συγκεκριμένο όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 15-8-2017 σε αστυνομική υπηρεσία της Αθήνας. Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προκειμένου να αποδοθεί στην ιδιοκτήτριά του.

Προσπάθησαν να κάνουν έξοδο από την Χώρα με πλαστά χαρτιά

 

 Συνελήφθησαν στον κρατικό αερολιμένα Καβάλας 3 άτομα κατηγορούμενα για απόπειρα διευκόλυνσης εξόδου από τη Χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς και απόπειρα παράνομης εξόδου με τη χρήση εγγράφων άλλων ατόμων κατά περίπτωση

 

Συνελήφθησαν χθες (19-8-2012) το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, ένας 26χρονος ημεδαπός, ένας 21χρονος υπήκοος Αιγύπτου και ένας 17χρονος υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση, για απόπειρα διευκόλυνσης εξόδου από τη Χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς και απόπειρα παράνομης εξόδου με τη χρήση εγγράφων άλλων ατόμων.

 

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος και οι δύο αλλοδαποί, μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη Χώρα. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι δύο αλλοδαποί κατείχαν και επέδειξαν στους αστυνομικούς, δύο (2) γνήσια διαβατήρια των Αιγυπτιακών Αρχών, τα οποία ανήκαν σε άλλα άτομα, ενώ όπως προέκυψε, ο 26χρονος τους καθοδήγησε από την Αθήνα στον συγκεκριμένο αερολιμένα, προκειμένου να αναχωρήσουν για την Βιέννη Αυστρίας.

 

Κατασχέθηκαν δύο (2) διαβατήρια των Αιγυπτιακών Αρχών και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

 

Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί στο νομό Έβρου, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών

 

Κατασχέθηκαν 235 γραμμάρια χασισέλαιο και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης  

 

Συνελήφθησαν χθες (18-8-2017), στην Αλεξανδρούπολη και τη Σαμοθράκη, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 27, 25 (άντρες) και 54, 17 (γυναίκες) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

 

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στη Σαμοθράκη, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σαμοθράκης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, συνέλαβαν την 54χρονη, διότι εντόπισαν στην κατοχή της δύο (2) γυάλινα βάζα με χασισέλαιο, συνολικού βάρους 235 γραμμαρίων.

 

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον 25χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή του μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 14 γραμμαρίων.

 

Στην τρίτη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι, οι παραπάνω αστυνομικοί στην  Αλεξανδρούπολη, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 27χρονο, διότι κατείχε μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 5,5 γραμμαρίων.

 

Στην τέταρτη περίπτωση, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στην Αλξεξανδρούπολη, συνελήφθη από τους παραπάνω αστυνομικούς η 17χρονη, διότι κατείχε μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

 

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το Αστυνομικό Τμήμα Σαμοθράκης.