Ειλικρινά είναι να μπερδεύεται κανένας σε τούτον τον τόπο για το ποια ακριβώς είναι η δουλειά των Υπουργών αυτής της Κυβέρνησης. Βλέπουμε τον κ. Πολάκη,  την στιγμή που πεθαίνουν άνθρωποι στα νοσοκομεία να βρίζει τους δημοσιογράφους.

Ακούμε τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να λέει ότι οι Έλληνες στους δρόμους χαμογελούν ευτυχισμένοι.

Άλλος βουλευτής λέει ότι οι Έλληνες τόν παρακαλούν να βάλλει και άλλους φόρους.

Η κ. Θεανώ να λέει ότι οι περικοπές κάνουν περίπου την ζωή των συνταξιούχων καλλίτερη.

Τέλος ακούμε  τον κ. Τόσκα, την στιγμή που η Ελλάδα καίγεται από άκρου σε άκρου, σπίτια να παραδίδονται στην πύρινη λαίλαπα, περιουσίες να καταστρέφονται, τα δάση της Ελλάδος να μετατρέπονται σε κρανίου τόπου οι δύστυχοι πυροσβέστες με πενιχρά μέσα να προσπαθούν να σβήσουν τις φωτιές αλλά ο Τόσκας αντί να σβήνει τις φωτιές, κατηγορεί την αντιπολίτευση για την κριτική  που του ασκεί.

Τελικά ποιοι και πότε κυβερνούν τον τόπο;

ΝΔ για πυρκαγιές: Αποσταθεροποιητικός παράγοντας είναι ο κ. Τόσκας

“Ολόκληρες περιοχές της χώρας έχουν γεμίσει με στάχτες και αποκαΐδια. Η ανικανότητα της Κυβέρνησης και προσωπικά του κατ’ ευφημισμόν υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα έχει τραγικά αποτελέσματα. Αυτός είναι ο αποσταθεροποιητικός παράγοντας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Επισημαίνει παράλληλα πως αν ο κ. Τόσκας διαθέτει στοιχεία που να αποδεικνύουν τα περί σχεδίου αποσταθεροποίησης ενόψει τριημέρου, οφείλει να ενεργήσει άμεσα και να ενημερώσει υπεύθυνα τον Ελληνικό λαό και τους πολίτες που βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται.

“Οτιδήποτε άλλο δεν είναι παρά μια νέα προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης με στόχο την απόκρυψη των πραγματικών υπαιτίων. Ας αφήσουν επιτέλους τις φθηνές δικαιολογίες και τα σενάρια συνωμοσίας και ας πράξουν τα αυτονόητα. Δηλαδή ας συντονίσουν έστω και τώρα τους φορείς που εμπλέκονται στην προσπάθεια κατάσβεσης των πυρκαγιών”, υπογραμμίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.