Πρεμιέρα κάνει η Τσάμικησιπ και οι υπόλοιπες μικρές κατηγορίες στην Αγγλία και τη Λιγκ 1 στη Γαλλία.

“Αγγλο-γαλλόφιλοι” όλου του κόσμου ενωθείτε! Έφτασαν οι μέρες για την προπώληση των μικρών κατηγοριών στη Νησί, αλλά και στην Ligue 1 στη Γαλλία, οπότε αυτό αποτελεί κάτι σαν την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν! Η Τσάμπιονσιπ και οι υπόλοιπες μικρότερες αγγλικές κατηγορίες θα κρατήσουν την εταιρεία μας (στοιχηματική και όχι μόνο) μέχρι την επόμενη Μάη, οπότε η διαδρομή είναι μακρά. Πέραν αυτών, το Σάββατο μας έχει πλέον γεμίσει αγώνες αρχικά από τη γαλλική Ligue 1 που κάνει και αυτή την πρεμιέρα της με ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες από πέρυσι και κατά δεύτερον από τις διάφορες “εθνικές” ευρωπαϊκές διοργανώσεις που έχουν μόλις ξεκινήσει ή είναι σε πλήρη εξέλιξη .

Δες Δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος !

Η αρχή δικαιολογημένα ανήκει στην Τσάμπιονσιπ, η οποία έχει ήδη κάνει πρεμιέρα με δύο ματς την Παρασκευή και την Σάββατο την πρώτη αγωνιστική συνεχίζεται με το κανονικό πλήρες πρόγραμμα. Ο πρώτος φαβορί για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία είναι η Μίντλεμπρο, η οποία ξεκινάει με την “καλή μέρα” στην έδρα της Γούλβς, η οποία φέρεται να είναι υποψήφια για προβολή. Άλλος ένας σημαντικός αγώνας είναι το Άστον Βίλα – Χαλ, που θα δείξει σε ποιο βαθμό είναι η προετοιμασία των δύο ομάδων, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνεται από ακόμα 7 αγώνες. Στο μεγάλο κουπόνι του Σαββάτου κάνουν πρεμιέρα και τα πρωταθλήματα της Λιγκ 1, Λιγκ 2 και Εθνικού Λιγκ.

Συνεχίζουμε με τη Γαλλία και τη Λιγκ 1, η οποία έχει ήδη κάνει πρεμιέρα με το Μόντον – Τουλούζ την Παρασκευή και το Σάββατο το πρόγραμμα συνεχίζεται με έξι αγώνες. Το Παρί ξεκινάει το πρωτάθλημα με μεγάλες φιλοδοξίες και υποδέχεται την νεοφώτιστη Αμιέν, ενώ η Λυών αντιμετωπίζει το Στρασβούργο με πρωταρχικό στόχο την παραμονή του. Από εκεί και πέρα, οι Μετς – Γκίκγκασμ, Μονπελιέ – Καέν, Σεντ Ετιέν – Νις και Τρούα – Ρεν φαντάζουν αρκετά αμφίρροπα τη δεδομένη στιγμή.

Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, πάμε στην Αυστρία, όπου για την Bundesliga έχουμε δύο αναμετρήσεις. Η νεοφώτιστη Λίντσερ υποδέχεται την Πόλτεν και η πρωταθλήτρια Σάλτσμουργκ την Αντμίρα στα παιχνίδια που ανοίγουν την τρίτη αγωνιστική. Στο Βέλγιο, η δεύτερη αγωνιστική της Jupiler League διεξάγεται με τέσσερις αναμετρήσεις με τη Μουσκρόν να υποδέχεται τη Σαρλερουά, τη Βάαλαντ – Μπέβερεν την Μαλίν, ενώ η Λόκερεν φιλοξενείται από την Κορτράικ και η Σεντ Τρούιντεν από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Στη Δανία, η 4η αγωνιστική της Superligaen συνεχίζεται με τον αγώνα Χόμπρο – Ράντερς, ενώ στην Ελβετία βρίσκουμε τις αναμετρήσεις Λουγκάνο – Ζυρίχη και ΤΟυν – Βασιλεία για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Τέλος, η σουηδική Allsvenskan μπαίνει στην 18η αγωνιστική της με δύο ανταρσίες. Η Χαλμσταντ δίνει μάχη για την παραμονή της στο Γιοσέριγκγκ, ενώ το εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι Έρεμπρο – Έλφσμποργκ.