Οι αγώνες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος!

Για τις ελληνικές ομάδες ουσιαστικά η σεζόν αρχίζει αυτή την εβδομάδα. Με εξαίρεση του Πανιώνιου που ξεκίνησε να παίζει 15 μέρες πριν, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και οι τρεις του Γιούροπα (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος) παίζουν Τρίτη και Πέμπτη προκριματικά! Την Τρίτη, η ΑΕΚ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Βελιγράδι για να παίξει με την Παρτιζάν.

Δείτε τις εξελίξεις στο Νόμιμο Στοίχημα Online !

Τρίτη και προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ. Τρίτος προγεματικός γύρος. Αρχίζουμε με τα “δικά μας”. Στις 20:30 η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η “Ένωση” περίμενε πως και πώς θα επιστρέψει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και δεν θα αφήσει την ευκαιρία της να χάσει. Έμπειρη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες της ΤΣΣΚΑ, θα είναι δύσκολη η “ματσάρισμα”.

Λίγη ώρα αργότερα, την … κλασική, στις 21:45 ο Ολυμπιακός θα παίξει στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν. Η πρεμιέρα του Μπέσνικ Χάσι και του νέου Ολυμπιακού του Εμενίκε, Οφοφ, Καρσελά, μόνο σε εύκολο παιχνίδι δεν θα γίνει. Η Παρτζηάν μπορεί να μην είναι “υπερδυναμική” αλλά σίγουρα είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες και το κυριότερο, περιμένει με απίστευτη ανυπομονησία αυτό το ματς. Ως γνωστόν οι “ερυθρόλευκοι” είναι “αδερφωμένοι” με τον κόκκινο αστέρα, ο μεγάλος αντίπαλος της Παρτιζάν. Περιμένουν “θερμή” υποδοχή οι Πειραιώτες από τους διάσημους “Γκρομπάρι”!

Στα υπόλοιπα ματς, τέσσερα στο σύνολο, δεν υπάρχει το “μεγάλο” παιχνίδι, αλλά πλέον δεν υπάρχουν και οι αδύναμες ομάδες των προηγούμενων προκριματικών. Τα παιχνίδια είναι Καραμπάκ – Σερίφ Τιρασπόλ, Σλάβια Πράγας – Μπάτε, Στεάουα Β. – Πλζεν, Βάρνταρ – Κοπεγχάγης.